13. díl "Podnikání pod pokličkou" - MUDr. Renata Filipová - AtlasPROfilax®

18.12.2017
Smart Network

úvodním článku jsme Vám představili nový projekt Smart Networku ve spolupráci s fotografem a kameramanem Martinem Kopáčkem. Jedná se o sérii krátkých videí o Vašem podnikání. Nakoukneme pod pokličku a odhalíme úspěchy i úskalí daného oboru.

Ve 12. dílů před kamerou promluvila naše členka Ing. Michaela Drábková, Ph.D. - kouč pro komunikace se psy. Pomáhá lidem pochopit podstatu vztahu se psy a tím zlepšit jejich vzájemné porozumění. Ve videu na sebe prozrazuje, že je překladatelkou psí řeči, a to jak směrem od člověka k psovi, tak naopak. Připomeňte si tento díl kliknutím ZDE.

 

Metoda AtlasPROfilax®

Metoda AtlasPROfilax® je speciální technika ke korekci pozice prvního krčního obratle, atlasu. Spočívá v jemné tlakově-vibrační masáži na šíjových svalech za pomoci přístroje. Zákrok je krátký, provádí se vsedě, neobsahuje žádné manipulace či „škubání“, je bezpečný a stačí provést jednou.

Vychýlení atlasu je vrozené, postihuje prakticky celou populaci a stojí za mnoha fyzickými i psychickými potížemi, od skoliózy po špatné držení těla, bolesti hlavy, bolesti šíje a zad, výhřezy plotének, bolesti kloubů, závratě, hučení v uších či špatný spánek, úzkosti apod.

 

Tato metoda byla vyvinuta ve Švýcarsku a paní Filipová strávila několik let získáváním zkušeností přímo pod vedením René-Claudius Schümperli, jež tuto metodu vyvinul. V České a Slovenské republice je paní Filipová výhradní lékařkou, která má oprávnění tento zákrok provádět.

Pokud tedy trpíte různými bolestmi hlavy, zad či kloubů, pak si pusťte toto 15minutové video a rozšiřte si svoje obzory, jak je možné s bolestí a s problémy zatočit.

 

Zaujalo Vás toto video? Pak jej sdílejte a komentujte na YouTube.Pomůžete nám tak s naším cílem - pomáhat si, sdílet poznatky, zkušenosti a především kontakty.

 

I vy můžete mít svoje propagační video...

Slova nedokážou správně zachytit celý rozhovor, atmosféru i tajemství, která nám byla odhalena v tomto videu.

Pokud i Vy máte zájem o video, kontaktujte asistentku Kateřinu Jančíkovou na mailové adrese asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na info@smart-network.cz

Podrobné informace o tomto projektu, průběhu natáčení, informace o cenách i frekvenci natáčení naleznete na následujícím odkazu.

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace