17. díl "Podnikání pod pokličkou" - Jiří Gabrhelík - Kilion s. r. o.

13.5.2018
Smart Network

V 17. díle "Podnikání pod pokličkou" nám představil Jiří Gabrhelík, majitel marketingové a veletržní agentury, svoji firmu Killion s. r. o. a jeho kolega Stanislav Valehrach projekty Reklamninapoje.cz, 3Dlogodesign.cz a Printlife.cz. 

Proč a s čím se klienti obrací na Kilion s.r.o.?

Jednou z činností je vypracování ročního marketingového plánu, kde se Kilion s.r.o. dopodrobna obeznámí s klienty. To má za výsledek spolupráci na míru a dle reálných možností klienta.

Kilion s.r.o. Vám nabízí i krátkodobé využití služeb. Díky vlastním výrobním technologiím jsou klienty i osoby, které nepodnikají. V nabídce služeb naleznete reklamní předměty, katalogy, 3D logo i kompletní organizování veletrhů, jak vizuální návrh, tak i realizaci.

Firma vlastní i tiskárny a spolupracuje s tiskařskými firmami. 

Z jakého důvodu si vybrat právě tuto společnost? 

Kilion s.r.o. je velice upřímná a důvěryhodná společnost, která se snaží pro oboustraně výhodnou spolupráci, která je uskutečnitelná. Firma působí na trhu už 13 let. 

Zároveň je působení Kilion s.r.o. po celém světě a své zboží samozřejmě zasílá.

Jaké jsou plány do budoucna? 

Jedním z aktuálních cílů je spuštění služby PrintLife, což je možnost tištění předmětů, vizitek a letáků přes internet. Na základě Vašich materiálů nebo materiálů vytvořených právě Printlife.cz. Firma je schopna vytvořit předměty do 24 hodin, s tím že v Brně a okolí je možnost expresního dodání.

Druhým projektem je 3D logodesign. Ten Vám nabízí tištění Vašeho loga na různé druhy materiálů včetně dřeva, polystyrenu, nerezu i plastů. Zároveň 3D logo design zahrnuje i aplikaci již vytištěného loga, případně nápisu na místo Vámi zvolené.

Zaujalo Vás toto video? Pak jej sdílejte a komentujte na YouTube. Pomůžete nám tak s naším cílem - pomáhat si, sdílet poznatky, zkušenosti a především kontakty.

 

I vy můžete mít svoje propagační video...

Slova nedokážou správně zachytit celý rozhovor, atmosféru i tajemství, která nám byla odhalena v tomto videu.

Pokud i Vy máte zájem o video, kontaktujte asistentku Michaelu Dočekalovou na mailové adrese asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na info@smart-network.cz

Podrobné informace o tomto projektu, průběhu natáčení, informace o cenách i frekvenci natáčení naleznete v následujícím odkazu. 

 

 

 

Marek Dostál

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace