9. díl "Podnikání pod pokličkou" - Petr Špetlík, Privátní konciéř

6.10.2017
Smart Network

V úvodním článku jsme Vám představili nový projekt Smart Networku ve spolupráci s fotografem a kameramanem Martinem Kopáčkem. Jedná se o sérii krátkých videí o Vašem podnikání. Nakoukneme pod pokličku a odhalíme úspěchy i úskalí daného oboru.

8. díl této série si můžete připomenout na odkazu ZDE. Před kamerou promluvila naše členka z Vysočiny Jitka Eliášová o reflexních masážích a rodinných konstelacích. Pusťte si tento velmi zajímavý rozhovor a zjistěte více.

 

Petr Špetlík - Privátní konciéř

"Privátní konciéř je osoba, která se stará, aby jste se cítili dobře. V podstatě Vám řeší problémy, které nechcete řešit. Služby v mém podání mají široký rozsah od nákupu různého druhu zboží, lístky na vyprodané představení, nalezení ideálního partnera či partnerky.", říká o své profesi přímo Petr. 

Dnešní podoba slova konciéř vychází z francouzského výrazu concierge, což byla osoba pracující u královského dvora. Ta měla na starost především dodržování zákonů. K tomuto účelu mohla taktéž spolupracovat i se soudními zřízenci. Později concierge využívala i šlechta ke správě svých nemovistostí.

Při rozmachu cestovního ruchcu ve 20. stolení byl konciéř využíván v hotelích vyšších kategorií. Byla to osoba, která pro VIP klientelu vyřizovala jejich požadavky, týkající se především kultury (rezervace vstupenek do divadel, apod.)

 

Dnešní podoba služeb konciéře

Petr Špetlík se v současnosti snaží odlišit původnímu významu tohoto slova, i když v něm nalezl inspiraci pro své podnikání. Nesoustředí se pouze na klientelu z "vyšších vrstev" a jeho služby jsou takřka neomezené.

Své služby nabízí:

  • pro osobní život svých klientů (rezervace a koupě vstupenek do divadel, koupení dárku k narozeninám vašich blízkých, vymýšlení i zajištění zábavného programu na klíč, výběr vhodné dovolené pro vaši rodinu, a mnoho dalšího), 
  • pro firmy (facility management, prověrky vašich konkurentů či obchodních partnerů, jednání a komunikace s úřady, a další) - jeho služby jsou pro vaše podnikání daňově uznatelné náklady,
  • pro rodinu (doučování dětí, garden party, pořádání oslav, hledání cest k nízkým nákladům, a další).

Motto podnikání Petra Špetlíka zní: "Zajistím pro Vás vše, co je LEGÁLNÍ a MORÁLNÍ!"

 

Poslechněte si celý rozhovor s panem Špetlíkem a zjistěte o této profesi ještě více!

 

I vy můžete mít svoje propagační video...

Slova nedokážou správně zachytit celý rozhovor, atmosféru i tajemství, která nám byla odhalena v tomto videu.

Pokud i Vy máte zájem o video, kontaktujte asistentku Kateřinu Jančíkovou na mailové adrese asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na info@smart-network.cz

Podrobné informace o tomto projektu, průběhu natáčení, informace o cenách i frekvenci natáčení naleznete na následujícím odkazu.

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč je některý networking za 500,- a některý za 3000,-?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 37. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč je některý networking za 500,- a některý za 3000,-?
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Karel Smetana SM-DATA a.s. Přečtěte si více o našem novém členovi Karlovi Smetanovi, který působí ve firmě SM - DATA a.s. jako generální ředitel.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace