Chcete se k nám podívat? Vyzkoušejte to za nižší cenu!

1.4.2017
Smart Network

Podnikání ve 21. stolení se neobejde bez kontaktů. A to ne ledajakých! Potřebujete ty správné kontakty, ty, které jsou ověřené! Kde ale takové kontakty získat?

Kontakty se dnes dají získat mnoha způsoby. Od koupi databází až po vyhledávání firem a jejich zástupců na internetu. Každý na to jde po svém. Ale co když takovému kontaktu zavoláte? Pak se jedná o tzv. "volání na studené kontakty".

V tom lepším případě po zvednutí telefonu vás příjemce hovoru vyslechne a slušně odmítne. V tom horším případě vám ani hovor nepřijme a v tom nejhorším případě s vámi "pěkně vyběhne".

 

Máme pro vás ovšem vhodné řešení. Vytvořte si vlastní databázi kontaktů a to díky networkingu!

Pravidelně pořádáme podnikatelská setkání, kde se schází 15 - 20 podnikatelů z různých oborů. Navzájem si pomáhají a sdílí doporučení a kontakty.... A právě tohoto můžete využít i vy!

Přijďte na naši business akci a vytvářejte si vlastní síť kontaktů. Nejen, že můžete mezi dalšími účastníky najít klienty, obchodní partnery či přátele. A roste také důvěra ve vás!

A následně pak ti další účastníci z akce mohou příště doporučit vás. 

 

Stále ještě váháte, zda přijít na naši business akci? Pak máme pro vás exkluzivní nabídku! Jste - li hostem klubu a jdete na naši business akci poprvé, dostanete od nás slevu na vstupném. První business akce v našem klubu se můžete zúčastnit za členskou cenu!

Stačí si vybrat jednu z našich akcí ZDE a následně kontaktovat majitelku Ing. Gabrielu Mrkvicovou na mailu mrkvicova@smart-network.cz nebo telefonním čísle 775 649 843

Napsat nám můžete také na mail asistentka@smart-network.cz.

 

Nyní již nemáte proč váhat :-) A kdyby přeci, pak si pusťte naše video Jak u nás probíhá business akce. Přesvědečíte se, že atmosféra je vždy přátelská a možností získat spolupráci, rozvoj a rozhled i nové kontakty je více než dost.

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace