Ing. Michaela Drábková, Ph.D. představuje koučink psů

16.2.2018
Smart Network

Paní Michaela Drábková je koučem pro komunikaci se psy a pomůže Vám zlepšit Váš vztah s Vaším čtyřnohým miláčkem. O koučinku jsme s paní Drábkovou napsali již v článku ZDE a kdo by se rád dozvěděl více, tak shlédněte 15minutové video o koučinku přímo s Michaelou ZDE.

 

Dnes opět nakoukneme pod pokličku koučinku:

 

Paní Drábková, co je to koučink psů? Co si pod tím můžeme představit?

Jsem koučem pro komunikaci se psy. Komunikace je v každém vztahu velmi důležitá. Ať již jde o vztah dvou lidí, psa a člověka (dospělého, dítěte), nebo náš vztah se samými sebou. Pokud nefunguje, vznikají nedoruzumění, překážky i problémy (např.  problémy v komunikaci, úbytek energie, smutek, pejsek neposlouchá, nevšímá si svého pána, kouše, je agresivní atd.). Svými schopnostmi více vidět a cítit pomáhám lidem si nejen s pejsky lépe a jednodušeji rozumět. Se mnou máte možnost si nastavit váš partnerský vztah tak, jak je to pro vás správné.

 

S čím nám můžete pomoci?

Na partnerství mají podíl vždy 2. Pracujeme spolu na zlepšení vztahu v každodenním životě. Nejen na překážkách či problémech, které již nastaly a jsou viditelné. Ale hlavně na tom, jak být ve vztahu přirozeným klidným partnerem, který umí předávat informace jasně. Posilujeme sebevědomí, partnerský vztah, odstraňujeme i nevědomé překážky. Pracujeme na nastavení nebo zlepšení vztahu s důrazem na vnitřní napojení a porozumění dvou partnerů.

S člověkem se učíme umění být “tady a teď”, umění vnímat, dávat správně pozornost, umění jak uchopit své myšlenky a zvládat své emoce tak, aby se ve vztahu neprojevovaly. Nahromaděné vniřní bloky odstraňujeme různými technikami. Projevuje-li pes již nějaké zlozvyky nebo neposlouchá, pracujeme na zlepšení a jejich náhradě lepšími dohodami.

Výhodou setkání se mnou je značná rychlost nápravy, pokud člověk je ochoten pracovat na zlepšení.

 

Jak dlouho se dané oblasti věnujete? Kde jste čerpala zkušenosti? 99849837acf5.jpg

Se zvířaty pracuji již více než 25 let. Nahlas, jak já říkám, jsem o svých schopnostech začala mluvit před necelými třemi roky. Pomáhat si vzájemně porozumět je mým posláním. Zkušenosti sbírám celý svůj život a vše co sdílím jsem si prožila. Učím se od přírody, Falca (nejbližsí psího přítele) a nejlepších světových koučů. Umění, které s lidmi sdílím mám dané. Jsem nepopsatelně vděčná, že mohu zlepšovat přátelství se psem a ulehčovat lidem jejich bytí.

 

Jak takový koučink probíhá?

Pracujeme-li s pejskem, jdeme na procházku nebo do prostředí, kde se překážka páru projevuje (vlastní byt, restaurace, tramvaj, atd). Zaměřujeme-li se na zlepšení stavu vnitřního světa člověka (zklidnění, zlepšujeme vnímání, práce s emocemi, odstraňování bloků vědomých i podvědomých), tak jsme buď v přírodě nebo na nějakém klidnějším místě. Jezdím po dohodě po celé ČR i na Slovensko, přeje-li si klient pracovat v místě jeho bydliště.

 

Jak dlouhodobá by měla být spolupráce, abychom opravdu porozuměli našemu pejskovi?

Délka spolupráce i rychlost postupu záleží na klientovi. Mám klienty od 1 schůzky, až po několik let spolupráce. Četnost setkání je na rozhodnutí klienta. Individuální setkání jsou vetšínou hodinová.

 

S čím můžete pomoci podnikatelům v našem klubu?

Každý v životě řešíme nějaký problém, např. uvíznutou pozornost na situaci, osobě či zabrždění v rozvoji. Problém v partnerství s člověkem, psem nebo se samými sebou. Přejete-li si šťastnější a příjemnější život bez negativní enegie (negativních pocitů, hádek či vlastní stagnace), obraťte se na mě.

 

Jak dlouho jste členkou klubu a co Vás do něho přivedlo? 4455738da6c3.png

Členkou jsem 2. rok, nyní i moderátorkou business rán v Brně. Jsem ve Smartu, protože kromě míry energie z příjemných snídaní a setkání, se mi líbí být součástí klubu podnikatelů, kteří si navzájem pomáhají, podporují se a rostou společně. Vznikají úžasné projekty a propojení. Smart Network roste již do dalších měst, což nám všem umožňuje oslovit více lidí v nastaveném bezkonkurenčním prostředí.

 

Reference na Michaelu Drábkovou a její práci:

Lidé o mě říkájí, že jsem překladatelkou psí řeči, vyzařuje ze mě krásný klid a cítí se se mnou v bezpečí. To, že jim podávám zpětnou vazbu o tom, co vidím a cítím nad rámec jejich možností si věci uvědomit, si velmi pochvalují.

Reference na mě od klientů, rozhovory v rádiu i v České Televizi najdete na http://www.cloudless-life.com/reference/.

 

Odkazy na videa: 

 

Ing. Michaela Drábková, Ph.D.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace