Kilion: Vyrobíme Vám logo na míru

22.11.2017
Smart Network

 

Vyrobíme Vám logo na míru

Společnost Kilion s.r.o. působí na trhu již od roku 1997 a původně se jednalo o marketingovou a komunikační agenturu. Našim klientům pomáháme s veletržním servisem, pořádáním eventů, marketingových akcí a zajišťujeme pro ně komplexní služby, od grafických návrhů, po tisk, výrobu dárkových předmětů, online marketing, apod.

Od klientů jsme však stále častěji dostávali požadavky i na výrobu a realizaci nejrůznějších log, nápisů, světelných reklam, orientačních systémů, atd. A právě na základě těchto požadavků vznikla rozšířená služba s názvem 3dlogodesign.cz. V rámci ní poskytujeme kompletní nabídku log a nápisů, z různých materiálů, jakými jsou například nerez, PVC, železo, ale i extrudovaný polystyren a mnohé další.

 

Každý nápis se dá zrealizovat v různé velikosti, tloušťce a provedení. Pokud si klient namyslí vlastní originální logo, i takové dokážeme zrealizovat. Například pro společnost VMware jsme vytvářeli logo, které bylo doplněno o speciální tyčky. Na ty byly následně umístěny výborné koblihy a každý jejich návštěvník si tak mohl rovnou zamlsat.

 d2d513638a15.jpg

Navíc jako jediná firma na trhu nabízíme možnost si loga z extrudovaného polystyrenu pronajmout. Tato služba je velkou pomocí pro všechny, kteří  nechtějí zbytečně utrácet za výrobu a skladování  loga či nápisů, které využívají pouze příležitostně. Logo dle Vašich požadavků vyrobíme a kdykoliv budete potřebovat, jednoduše si ho u nás pronajmete.

 

Naše hodnoty

Ačkoliv se stále rozrůstáme, naše hodnoty zůstávají zachovány.  Mezi ně patří primárně osobní a férový přístup k zákazníkům, využívání moderních technologií a samozřejmě sledujeme nejnovější marketingové trendy.

Jednotlivé realizace si můžete prohlédnout na našem webu a také Facebookové stránce, kam pravidelně dáváme fotografie pro inspiraci, co vše je možné realizovat.

Působíme po celé České republice, řadu našich prací ovšem najdete i v Brně. Až vás příště zaujme nějaké logo, můžete se podívat, jestli pochází třeba právě z naší dílny. Prozradíme, že v Brně jsme například realizovali logo pro Velký Špalíček, CrossFit New Park, Modrou pyramidu a mnohé další.

Rádi s realizací pomůžeme i vám.

Stanislav Valehrach

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace