Křest knihy Líheň podnikatelských nápadů: O svůj příběh se podělí Ing. Mgr. Andrea Ungerová

26.5.2015
Smart Network

Kdo je Andrea Ungerová?

Ing. Mgr.Andrea Ungerová vede dnes nejuspěšnější dealerství Mercedes-Benz v České a Slovenské republice. Jako ředitelka společnosti a předsedkyně představenstva řeší strategii a management prodejních a poprodejních služeb dvou provozoven v Brně a dceřiné společnosti v Břeclavi. Za svůj největší hmatatelný úspěch v poslední době považuje stavbu a otevření nového moderního autosalonu v Brně na Vídeňské ulici a dosažení tisíce prodaných vozů v loňském roce, čímž společnost navýšila meziroční obrat z 1 mld. na 1,7 mld.

O společnosti Hošek Motor a.s.

Společnost Hošek Motor a.s. byla založena v roce 1995 jako zastoupení Stuttgartské automobilky Mercedes-Benz. V roce 1996 byl slavnostně otevřen prodejně-servisní areál v Brně-Vinohradech, svého času největší soukromá domácí investice v prodejní síti Mercedes-Benz ve střední Evropě.

Hošek Motor a.s., nabízí kompletní sortiment vozů Mercedes-Benz od osobních vozů přes dodávkové vozy až po těžkou techniku. Mezi ostatními dealery vyniká svými tuningovými aktivitami. Nad rámec koncernového AMG zastupuje pro Českou a Slovenskou republiku světové úpravce vozů Mercedes-Benz Brabus a Carlsson. Své výjimečné postavení společnost potvrdila získáním ocenění nejlepší importér značky Brabus čtyři roky po sobě.

Společnost Hošek Motor a.s. má 120 zaměstnanců,

Křest knihy: Kdy, kam a proč přijít?

Andrea Ungerová se o svůj příběh podělí v rámci křtu knihy "Líheň podnikatelských nápadů". Vy jste knihu ještě nečetli? Přijďte na křest a jeden výtisk si ZDARMA odnesete jako dárek od podnikatelského klubu Smart Network, který se stal partnerem knihy a který je zároveň i pořadatelem křtu knihy.

KDY: 28. 5. 2015 | 18:00
KDE: Centrum Mitrovski | Veletržní 13, Brno

CENA: 350 Kč včetně DPH

REZERVUJTE SE KLIKNUTÍM ZDE.

Křest, autogramiáda, autorské čtení a 8 příběhů

Krom příběhu Andrey Ungerové a Martiny Václavíkové (autorky knihy) se můžete těšit na další osobnosti, které se s Vámi podělí o svůj podnikatelský příběh. Těšit se můžete například na příběh o rodinné cukrárně, jak se dá v podnikání využít inženýrský titul, jak vybudovat úspěšnou restauraci a další. 

Zdeněk Kurica

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace