Moje setkání s privátním konciéřem

27.12.2015
Smart Network

Reference od manželů Francových: 

Když jsem se poprvé potkala s Petrem Špetlíkem, vůbec jsem do té doby netušila, že jsou mezi námi lidé s povoláním osobní konciéř. Musela jsem si nechat od Pana Špetlíka vysvětlit, co tato činnost obnáší a byla jsem překvapená, co všechno je schopný pan Špetlík za své klienty řešit.

Jeho služeb jsme se rozhodli využít a vyzkoušet už do měsíce od prvního setkání. S manželem si chceme splnit náš dlouholetý sen, a to je pořídit si vlastní dům s krásnou zahradou a místem pro náš odpočinek po náročné práci. Náš vysněný dům jsem sama navrhla a na základě doporučení stavební  firmy, která nám měla dům stavět, jsme si u architektky nechali zpracovat projekt. 

Vzhledem k tomu, že jsme oba časově i pracovně velmi vytížení, požádali jsme o vyřízení stavebního povolení a s tím spojených všech náležitostí pana Špetlíka. Ten při zajišťování  podkladů zjistil, že projekt je vyhotoven špatně, má hodně nedostatků a nesrovnalostí, díky kterým nám stavební úřad na takový projekt nikdy nevydá stavební povolení.

Osobně vše reklamoval u architektky, kde dohodl, že jí projekt bude vrácen a ona nám uhradí cenou částku za zpracování projektu zpět. Nejenom, že nám vyřešil vrácení nemalé částky za zpracování projektu, ale ušetřil nám do budoucna mnoho problémů a finančních ztrát spojených s výstavbou domu. Na základě referencí pana Špetlíka jsme vyměnili nejenom architektku, ale i stavební firmu, která nám dům měla stavět.

Pokud bychom zůstali u původní stavební firmy, byla by velká pravděpodobnost, že by stavba našeho snu pokračovala ve stejných intencích, jako vypracování  projektu ke stavbě, vše tomu nasvědčovalo.

"S přístupem pana  Špetlíka jsem maximálně spokojená. Profesionální a příjemné vystupování tohoto muže a řešení problémů, na které buď nemám čas nebo se mi prostě řešit nechtějí, mě vede k tomu, že jeho služeb bude naše rodina využívat i v budoucnu. Těm, kteří se s osobním konciéřem ještě nesetkali, mohu tuto službu jenom doporučit. Zejména, pokud jejich osobním konciéřem bude Petr Špetlík." Tuto referenci i příběh poskytla ke zpracování paní Ludmila Francová.

 

Děkuji Vám paní Francová

 

Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace