NA LÉTO: Přehled knih, které stojí za to!

23.7.2015
Smart Network

Knihovna z pera (klávesnice) spisovatele Charlie Greenberga v online světě se příjemně rozrůstá. Už je k zakoupení 5 titulů a další 3 chystá vydat ještě letos. Proto Vám přinášíme krátká shrnutí, kterou knihu si vybrat, aby Vám padla přesně do nálady a toho, na co máte chuť.

 

Proč by si měli čtenáři vybrat Legendy Atalien?

Je to nádherný příběh mladého muže, který poznal sám sebe a naplnil svůj osud. Skrze nebezpečí, skrze útrapy a ztrátu. Někdy musíme nejdříve trpět a bojovat, abychom mohli posílení dokončit svůj úkol. Příběh je plný naděje, odvahy, velkých rozhodnutí, překonání sebe sama.

Je to příběh chlapce, který se stal legendou. Ženy budou Williama milovat a muži se jím budou inspirovat k velkým a odvážným krokům.

 

Pro koho jsou Strážci Stealenor?

Hlavní hrdina přišel o všechno, co skutečně miloval. Elendir se ukrývá sám před sebou a svým předurčením. Každou noc jej trápí zlé sny, jeho duše se rozpadá za živa. Tedy do chvíle, než dostane poslední úkol, který mu opět navrátí energii. Během své cesty pochopí, co je jeho skutečným úkolem a proč právě on musel prožít temnotu, být sžírán zaživa a proč se právě on stal posledním.

 

O čem je Narien, příběh spícího rytíře?

Jeho služba končí. Jako rytíř a kovář může opustit službu po odchodu krále na druhý břeh. Míří zpět na jih, aby se vrátil domů, do rodného města, kde jej čeká otec a kovárna. Někteří lidé jsou natolik výjimeční, že se obětují pro druhé.

Není to povinnost, je to rozhodnutí stát na straně slabších a spravedlnosti, co Nariena vede, aby rozkryl velké spiknutí poté, co zachrání život nevinné bylinkářce na útěku. Sám proti všem. Příběh obrovského odhodlání, který je důkazem, že jsou mezi námi lidé, kteří jsou na naší straně a vždy nám pomohou.

 

Kdo je Sibern?

Dostal příležitost být sám sebou. Být tím, kým skutečně chce být. Do těla obyčejného muže se otiskne duch Siberna, hledače zrodu nerovnováhy ve vesmíru. Bez informací a bez důvěry druhých se musí rychle zorientovat ve složité spleti intrik, indícií a náznaků, které vedou k dokončení jeho úkolu.

Příběh je tajemný a jediný způsob, jak obstát, je položit si otázku: “Jsem natolik charakterní, že uspěji?”

 

Komu doporučíš Cestu Mistra Meče?

Mini kniha s příběhem, který by měl znát každý. Alan Vám ukáže, jaká cesta vede k tomu být sám sebou. Kolik se toho musíte naučit, a že většinu stejně musíte zapomenout, protože být sám sebou se nedá naučit od druhých, ale bez jejich pomoci to taky nejde. Seberte odvahu a buďte tím, kým skutečně jste!

 

Můžete se těšit na další knihy, které jsou z Charlieho tvorby. Jsou, jak je jeho zvykem, tajemné, dobrodružné, bolestné a pořád a především o lásce. Protože, jak řekl Buddha: "Láska je odvaha, která se nebojí ničeho na světě."

Vybírejte knihy kliknutím sem!

Markéta Gavalcová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace