Návštěvnost webu smart-network.cz roste!

2.3.2016
Smart Network

Online prostor na webu smart-network.cz

V lednu roku 2015 spustil podnikatelský klub Smart Network nový web, který je pro všechny uživatele a čtenáře hravější, veselejší, barevnější a především přehlednější! 

Všichni členové a následně i jejich články a události jsou rozděleny do jednotlivých sekcí, takže nově příchozí uživatel a čtenář se dokáže ihned orientovat a najít přesně to, co hledá. V záložce KALENDÁŘ AKCÍ jsou akce seřazeny dle data jejich konání, což je logické a samozřejmé. Všimli jste si také, že můžete akce filtrovat, například dle místa konání či kategorie? 

Smart Network zvolil právě tento typ webu pro možnost online prezentace a formátu online časopisu! A právě díky novinkám, které se u nás na webu objevují, si uživatelé zvykli chodit k nám pravidelně a být díky nám informování nejen o klubu Smart Network, ale také o jejich členech.

 

Téměř 5 000 unikátních přístupů...

Neustále se snažíme zlepšovat a rozšiřovat povědomí o našem klubu, a to nejrůznějšími marketingovými cestami. Již v létě jsme vás informovali o billboardu, který máme umístěný na ulici Pionýrská. Článek o této formě propagace si můžete přečíst ZDE!

Business rána a večery konající se v Jihlavě sdílíme také na portál jihlavacity.cz, který provozuje náš člen Silvertown productions. Touto cestou se tak snažíme více přiblížit podnikatelům z Vysočiny.

Téměř všechny naše články i události sdílíme také na našem firemním facebooku. Náš profil si můžete prohlédnout ZDE.

Našich aktivit je mnohem více a všechny dohromady nám pomohly zvýšit naši návštěvnost webu. Za velikou pomoc bychom také rádi poděkovali Marketing revolution, kteří nám pomáhají s dohledatelností našich služeb na Seznam.cz a Google.cz. Jmenovitě děkujeme jednateli společnosti Martinovi Bernardovi!

Pro naše potřeby také vytvořili 120 bannerů! Výběr několika z nich můžete nalézt ve fotogalerii pod článkem!

 

Jak správně využít online prostor u nás na webu?

I vy se můžete více přiblížit svým klientům a obchodním partnerům. Naše doporučení zní: vytvořte 2 články měsíčně! Nejen, že díky našim přístupům se zvýší povědomí o vašem podnikání, ale navíc můžete tyto články a události sdílet na svém firemním či osobním facebooku.....

Pomáhejme si navzájem!

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace