Networkerka na benefičním koncertě nadace Slezská diakonie

23.1.2016
Smart Network

Nadace Slezská diakonie

Je nestátní nezisková organizace, která poskytuje své služby v sociální oblasti. Cílovou skupinou jsou lidé s postižením, senioři,  lidé bez domova a všichni ti, kteří se dostali do nejrůznějších těžkých životních situací. Ve své práci realizují biblické zásady lásky a služby lidem potřebným a lidem v nouzi.

Tato nadace v neděli 29. 11. 2015 pořádala benefiční koncert, který se uskutečnil na Hvězdárně a planetáriu v Brně. Na koncertě vystoupilo hudební těleso Ars Brunensis Chorus, pod taktovkou dirigenta Dana Kalouska, spolu s hosty, sólistou na bicí Pavlem Fajtem, houslovým virtuosem Zdeňkem Svozilem a klavírní mistryní Martinou Mergentalovou

Večerem provázela moderátorka a networkerka Gabriela Mrkvicová.

Role moderátorky Gabriely Mrkvicové

Benefiční koncert byl uspořádán u příležitosti 25. výročí založení Slezské diakonie a 10. výročí působení jejích středisek ELIADA Brno a Poradna rané péče DOREA. Mediálním partnerem akce se stal také podnikatelský klub Smart Network, který celou akci podpořil a mediálně propagoval.

Gabriela Mrkvicová celý večer moderovala, čímž velice přispěla k přátelské a příjemné atmosféře, která se na tomto společenském setkání nesla. Na koncertě také probíhala aukce výtvarných děl umělců z Brna a děl dětí z arteterapií. I s touto aukcí Gabriela pomáhala.

Gabriela Mrkvicová vždy ráda podpoří akci, která má smysl, a pomáhá lidem. A to zcela nezištně! Svůj honorář poskytla ve prospěch benefice.

 

Zhodnocení pořadatelů benefičního koncertu

"S paní Ing. Gabrielou Mrkvicovou jsme navázali spolupráci na základě předchozích pracovních zkušeností. Je to skvělá networkerka a její profesní i lidské kvality se odrážejí i v bezvadně a profesionálně odvedené práci. Velmi si vážíme toho, že se nezištně bez nároku na honorář, chopila role moderátorky na benefičním koncertě pro Slezskou diakonii a svou bezprostředností podpořila atmosféru celého večera. Děkujeme společnosti Smart network, je to společensky odpovědná společnost v pravém slova smyslu."

Referenci nám po koncertu napsala paní Mariana Melcherová, zástupkyně nadace Slezská diakonie.

 

Pokud i vy chcete vyzkoušet služby networkerky, kontaktujte slečnu Mrkvicovou:

tel.: 420 775 649 843

mail: mrkvicova@smart-network.cz

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace