Nová éra projektu MORE SMART přichází...

20.6.2016
Smart Network

Jsou to již dva roky, co jsme uspořádali první podnikatelské setkání v Brně, v restauraci Mitrovski. Od té doby jsme tam zažili desítky podnikatelských setkání, vánoční večírek, rozmanité workshopy a další společenské akce.

Se zástupci restaurace jsme také pravidelně měřili své síly v turnají pétanque, který se konal v příjemném prostředí parku před letohrádkem Mitrovski. Ano, jsou to nezapomenutelné okamžiky, a my za ně VELICE DĚKUJEME!

Neměníme pouze prostory pro business akce, ale také sídlo kanceláře. V případě zájmu o schůzku, prosím, kontaktujte přímo majitelku Gabrielu Mrkvicovou: mrkvicova@smart-network.cz

 

Nová místa pro setkání podnikatelů v Brně

Se zástupci restaurace Mitrovski se nerozcházíme ve zlém. Domníváme se, že změna místa pomůže i našemu rozvoji. Navštívíme společně nové prostory restaurací a hotelů v Brně! Nejbližší business ráno v Brně 29. 6. se koná v bistru Jedna báseň, Londýnské náměstí, Brno.

V průběhu léta nás na dalších business ránech 12. 7. a 10. 8. můžete navštívit v restauraci hotelu Vista, Hudcova, Brno. 

Business večery se vždy budou konat ve FAIRHOTELU, Rybářská Brno. Nejbližší podvečerní setkání se koná 27. 7. a více informací zjistíte zde! 

Neměníme pouze prostory....

Dalšími novinkami, na které se můžete těšit na nejbližších business akcích jsou:

  • nová skladba rautu,
  • noví vedoucí - náš tým rozšířil Jirka Filip a nově také usměvavé a sympatické vedoucí Niki Lárová a Barbora Urbánková,
  • business večery budou od července vždy ve STŘEDU,
  • nové představování a více prostoru na akci pro vás,
  • nově zapojení i témata k diskuzi a další.

Novinkou na podvečerních setkání bude také možnost networkovat přímo pod nebesy na otevřené terase hotelu!

 

Věříme, že se vám nové prostory pro naše business akce budou líbit! Srdečně vás tedy zveme na nejbližší podnikatelská setkání v Brně :-)

 

Ve fotogalerii naleznete také fotky z prvních business akcí, které se konaly v hotelu Vista. Můžete s námi zavzpomínat :-)

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace