O Smart Networku psali v novinách II.

4.9.2016
Smart Network

Smart Network vznikl již v roce 2013, kdy byla uspořádáno první podnikatelské setkání, a od té doby prošel velkým rozvojem. Spustili jsme nový web, uspořádali přes 180 business akcí ve městech Brno, Jihlava, Praha a v začátcích také v Prostějově, Bratislavě a Olomouci!

Pořádali jsme pro členy i hosty také společenské události: 1. networkingový párty ples, Smart valentýnský workshop, oslavu 1., 2. i 3. narozenin Smartu a mnoho dalších.

O Smart Networku a jeho akcích se psalo v průběhu roku 2014 také v novinách (konkrétně noviny NEW). Celkem bylo vytvořeno 12 článků. Výňatky ze 3 článků (leden až březen) se dočtete níže, a následně jsou vyfoceny a vloženy do fotogalerie tohoto článku.

První článek o článcích si můžete přečíst ZDE!

Přijďte se společensky vyžít

(stejnojmenný článek z ledna 2014)

Úspěšný obchod je především o důvěře a kvalitních mezilidských vztazích. Podnikatelské snídaně Smart Network přinášejí nejen pravidelné setkávání podnikatelů za účelem vzniku obchodu. Navíc přinášejí příležitost se více poznávat jako lidé.

"Tvoříme to nejlepší možné prostředí pro vznik dlouhodobých vztahů tím, že se setkáváme také při jiných příležitostech, jako jsou společenské události. Děláme business jinak. Děláme ho společně." spoluzakladatelka Gabriela Mrkvicová.

 

Kde najít ty nejlepší lidi pro business?

 

V podnikání jsou klíčové vztahy

(stejnojmenný článek)

V podnikání jsou důležité vztahy především dlouhodobé, důvěrné a upřímné. Kde ale takové vztahy najít a jak je vybudovat? Jak potkat nové lidi, kteří se mohou stát součástí našeho života, aby nás ovlivňovali, posilovali a posouvali kupředu?

Způsobů je mnoho. Ve Smartu Networku jsme se rozhodli pořádat pravidelná podnikatelská setkání. U nás jsou vztahy otevřené, vzájemně přátelské a navzájem nápomocné. Tady můžete najít to, co hledáte. A co to vlastně je? Co by vás ve vašem byznysu posunulo dál? Přijďte si o to říct na busuiness ráno či večer!

 

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace