PAVEL HELAN, patron MYJÓMI družstva invalidů

22.8.2015
Smart Network

Výběr patrona MYJÓMI

Když jsme s kolegy přemýšleli nad dobrou propagací našich činností. Především podpory hendikepovaných lidí, neboť čím více bude práce, tím více můžeme zaměstnat lidí s hendikepem!

Stačil jeden telefonát a už byl nápad na světě. Ze sluchátka zaznělo: „Zavolej Helana, ví o Tobě, dejte kafe a uvidí se…“.

Tak jsem zavolal na číslo, které jsem dostal od svého kamaráda, zavolal jsem panu Helanovi, českému písničkáři, zpěváku, kytaristovi a pianistovi, baviči a finalista soutěže Československo má talent.

Neváhal jsem a ihned jsem volal, na druhém konci se ozval Pavel Helan. Na začátku se mě Pavel zeptal, zda se nejedná o propagaci plenek, zubní pasty, či jiného. Naštěstí jsem Pavlovi vše vysvětlil a po patnáctiminutovém rozhovoru s Pavlem jsme se domluvili na osobní schůzce.

A to byla naše výhra, Pavel se o nás dozvěděl vše, co děláme, osobně si myslím, že jej to zaujalo, neboť využil ihned ruční automyčky. Provedl jsem jej naší dílnou, kde náhle všichni přestali pracovat a hleděli na PAVLA HELANA.

A čím nás Pavel Helan podpořil? Natočil pro nás čtyři suprové nahrávky do rádia. Jsme mu velice vděčni a těšíme se na další spolupráci!

Tyto nahrávky můžete zaslechnout na rádiu Petrov a následovat budou další rádia jako například rádio KISS HÁDY, COUNTRY, BEAT, ČAS a další

 

PAVEL HELAN v akci v Oldie´s music club FIČÁK - Brno

Michal Kučera

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace