Potřebujete catering pro firmu či soukromou párty? CATERING MITROVSKI je tady pro Vás.

7.1.2015
Smart Network

Catering MITROVSKI 

navazuje svou činností na 15 let tradice firmy Goodwill catering a párty servis. Ta se ve svých začátcích soustředila především na servis v rámci Brněnských veletrhů a výstav (BVV), k čemuž ji předurčovala už poloha v těsné blízkosti výstaviště.Na základě poptávky postupně rozšířila svou působnost na celou oblast Brna, Jižní Moravy i celé České republiky.

Catering MITROVSKI si je vědom své odpovědnosti vůči stávajícím klientům a zachovává proto zavedené standardy spolupráce a nadále rozšiřuje portfolio i kvalitu svých služeb. Nové klienty pak rádi přesvědčíme o tom, že spolupráce s námi se vyplatí.

Catering MITROVSKI pro vás realizuje akce všeho druhu a velikosti. Od malého coffee breaku až po kompletní zajištění velkých konferencí.

Pro jednodušší orientaci si můžete vybrat ze základního rozdělení cateringových služeb:

Raut / recepce

Občerstvení formou bufetových (švédských) stolů při různých společenských příležitostech. Může se jednat o různé oslavy, neformální setkání klientů či zákazníků, představení nového výrobku a podobně.

Při rautu se obvykle nabízí různé druhy občerstvení - od studeného, například kanapky, studené mísy a saláty, přes teplý bufet, dezerty, různé druhy nealkoholických i alkoholických nápojů, až po live cooking, neboli dokončování pokrmů před hosty. Typicky se jedná o krájení šunkové kýty, porcování větších ryb, příprava oblíbené japonské speciality sushi a grilování.

Koktejl

Jedná se o méně náročnou formu občerstvení při vernisážích, nebo módních přehlídkách. Většinou se jedná jen o studené občerstvení ve formě finger food (kanapky, minisendviče..), drobné koktejlové dezerty a nápoje. Bufetové stoly jsou nahrazeny obsluhujícím personálem, který prochází mezi hosty a nabízí vše z menších táců hostům přímo do ruky.

Banket

Je vrcholem gastronomického servisu. Jedná se o slavnostní hostinu pořádanou při výjimečných příležitostech. Hosté jsou usazeni dle zasedacího pořádku k banketním stolům nebo tabuli a jídlo je servírováno obsluhou podle předem stanoveného pořadí.

Coffee break

Coffee break představuje minimální formu pohoštění pro účastníky konferencí, seminářů a školení. V časově stísněném prostoru přestávky by měla kávová pauza poskytnout účastníkům prostor pro občerstvení a rychlé načerpání nové energie pro aktivní účast na dalším programu.

Mezi další námi poskytované služby patří například:

  • garden party
  • dětské party
  • narozeninové nebo rodinné oslavy
  • svatby 

Naší předností je i specializace na outdoorové akce. Pod otevřeným nebem nejraději grilujeme. Přijďte nás ochutnat do Restaurantu Mitrovski na Veletržní 13 v Brně. 

Těšíme se na Vás.

František Maďar

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace