Představení člena II.: Petr Špetlík - Privátní konciéř

22.3.2017
Smart Network

Petr Špetlík je dlouhodobým členem našeho Podnikatelského klubu Smart Network. Vystupuje jako Privátní konciéř a je schopen pro vás zařídit takřka nemožné. Od stavebního povolení, přes dětskou oslavu až po vhodného partnera/ku.

Zkrátka pro vás zařídí vše, co je legální a morální. Vaše starost je pro Petra Špetlíka radost!

První rozhovor s tímto členem si můžete připomenout ZDE!

 

Co je domluveno, to platí

Co poskytujete svým klientům? Proč bychom měli využívat služeb Privátního konciéře?

Klientům poskytuji servis na který se mohou spolehnout. Převezmu zodpovědnost za jejich starosti a dotáhnu je do stavu kam chtějí. Proč využít mé služby? To je dobrá otázka. Protože, se můžete spolehnout -  vše co si domluvíme platí.

 

Co byste doporučil podnikatelům v dnešní hektické době? 

Podnikům bych doporučil větší pozornost lidským zdrojům. Nyní je o kvalitní spolupracovníky velký zájem. I na mne se obracejí firmy, zda bych jim mohl najít důležitého člena týmu.  Všem firmám proto  doporučuji, aby věnovali větší pozornost současným spolupracovníkům.

Protože, se může stát, že za nimi přijde privátní konciéř s možností uplatnění v jiné organizaci, kde si jich budou více považovat a nemusí se jednat pouze o vyšší ohodnocení. V současné době, na rozhodnutí zda takový zkušený pracovník zůstane či odejde již nemá tolik vliv jeho odměna, ale benefity. Více zde!

 

Jsou nějaké novinky v portfoliu Privátního konciéře?

Novinkou je nový web – www.neverejne.com, který je určený pro majitele firem, kteří chtějí prodat svoji firmu tak, aby se o tom nikdo nedověděl. Tento web je chráněný několika stupňovou ochranou.

Přístup mají prověření investoři a pouze z několika zařízení. Zabezpečení odpovídá důvěrnému obsahu. Dále zde mohou potencionální zájemci narazit na exkluzivní zboží, umělecká díla a předměty s historickou hodnotou.

 

Zaměřme se na skupinu klientů, kteří jsou časově vytížení. Co můžete nabídnout právě jim? Kterých starostí je můžete zbavit?

Na tuto otázku je jednoduchá odpověď: všech starostí :-) Je mi jasné, že to zní neuvěřitelně. Podívejte se do svého diáře a nejděte tam záležitost, která Vás obtěžuje. Zavolejte mi a postarám se, aby vše dopadlo dle Vašeho očekávání.

 

Jak dlouho jste členem klubu Smart Network a co Vás do klubu přivedlo?

Členem jsem již druhý rok a za tu dobu jsem zde našel několik přátel, kterých si Vážím a obdivuji, jak jsou šikovní. Na začátku mě do klubu přivedla možnost seznámení se s podnikateli.

 

 

Reference na Privátního konciéře Petra Špetlíka

Martin Luňák

"Jako podnikatel si vážím svého času a nedělám věci, kterým nerozumím, deleguji je. Někdy nastane situace, že proces delegování - například při výběru toho správného řemeslníka, mě vezme času ještě daleko víc než jeho práce a ještě nemám jistotu, že to dopadne tak, jak očekávám.
Nevím, kdo by řešil to, že v pátek v 22:00 při cestě ze společenské události mi neteče doma teplá voda. Navíc byl pozorný k mé partnerce a dovezl darek pro mého syna. Stačil jeden telefonát s Petrem Špetlíkem a problém byl vyřešen
4 čísla, která musí mít každý uložené v telefonu:
150 hasiči 
155 záchranka 
158 policie
420 733 609 407 vše ostatní 
Uložte si ho raději taky, co je pro Vás problém, je pro Petra jen příjemná práce. Děkuji"

Více referencí najdete na webu zde!

 

Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace