Představení členky: Eva Kavková - Food of Love Club Restaurant

9.6.2017
Smart Network

Představte se nám, prosím, kdo je Eva Kavková a Food of Love?

Food of Love je celistvý koncept, který se na první pohled jeví jako restaurace s raw a veganskou stravou. Svou jedinečnost vyjadřujeme v každém detailu. Strava je u nás raw z kuchyně průkopnice raw stravy v Čechách a veganskou vařenou kuchyni máme požehnanou od ajurvédského kuchaře ze Srí Lanky.

Nadstavbu, kterou přinášíme, je právě v propojení všech aspektů, které dnešní moderní člověk hledá. Kdo se chce o sebe starat, rozumí tomu, že vše je propojené se vším a to zde najde.

Máme zde program pro podnikatele, kteří se chtějí scházet a tvořit v etice. Podnikáme zde zajímavé večery na různá témata, povídání se známými osobnostmi, či jen čistě inspirativním hostem. Propojujeme zde i nové směry vědomé práce a spolupráce, nazýváme tento program spiritualitou v podnikání.

 

Je to program pro ty, jež pochopili, že lze sjednotit práci a hobby v jedno. Vizionářkou a zakladatelkou podniku je Eva Kavková. Eva je podnikatelka a průkopnice živé stravy z pohledu, který by jste v kuchyni nehledali.

Jako žena moderní doby promlouvá právě tímto ženským způsobem - přes gastronomii k ostatním lidem, jež řeší své pravé poslání a jeho využití ve společnosti. Sama založila spoustu úspěšných firem a dala zrod první raw restauraci v Čechách.

Napsala knihu, kterou promlouvá o své filosofii a je spoluautorkou raw kuchařky. Dělá pravidelné semináře na téma naší celistvosti a v rámci osvěty v této oblasti dělá spoustu PR a aktivit. V neposlední řade stojí za konceptem ozdravné vesnice Jabloneček, která se v blízké době bude realizovat poblíž Mnichova Hradiště.

 

Proč jste si zvolila otevřít právě raw restauraci?

Potřebovala jsem prostor pro svou činnost a neměla to být kancelář. Restaurace v mém případě ukazuje vše, co přináším. Přes jídlo předávám ženským způsobem princip ženství, který je z velké části mou hlavní tématikou nejen v kurzech.

Přes restauraci také přichází možnost zjemnit dnešní uspěchanou dobu a pomoci podnikatelům najít klid v duši. Jsme v době, kdy lidé vyměňují peníze za smysl života, a já toto projevuji úplně ve všem, co dělám. Inspirovat můžeme jen příkladem. Toto je forma, kterou jsem uchopila své dary já, a věřím, že přes něco hmatatelné jako Nerudovka, se to podaří šířit dál.

 

Na co se tam můžeme těšit? V čem jste jiní, jedineční?

Máme jedinečný koncept, jsme JÍDLO LÁSKY. Žijeme to, co pravíme. Nabízíme přes jídlo uspokojení ducha. Ve zdravém sebe*vědomí předáváme ze sebe to nejlepší, co umíme. Dokonce tým je sestaven z průkopníků doby. Zavedla jsem formu velmi vědomého vedení firmy a každého zde vedu k vůdcovství. Toto od nás můžete očekávat, i když jsme také jen studenti života.

Připravujeme bio bedýnky, nové menu na léto, povídání s Jarou Duškem, atd.

 

Jsou v dohledné době nějaké akce, na které chcete zákazníky pozvat?

Máme jich každý týden několik. Asi nejlepší je stáhnout si naši mobilní aplikaci a sledovat, co každý týden chystáme, stejně tak jako naše menu.

 

Co ráda děláte ve volném čase?

Miluji přírodu, sport a cestování.

 

Jak dlouho jste členem klubu Smart Network a co vás do tohoto klubu přivedlo?

Jsem členem pár měsíců a přivedl mě do klubu kamarád. Děkuji mu.

Eva Kavková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace