Představení členky II.: Žaneta Zieglerová - Performia

17.5.2017
Smart Network

V druhém díle představení naší členky Žanety Zieglerové nakoukneme ještě více do podnikání firmy Performia, která se zabývá personální činností ve firmách. První článek si můžete připomenout zde!

 

Působí firma Performia po celé ČR? Kde máte své pobočky?

Centrála společnosti Performia se nachází v Praze a pobočka v Brně. Působení společnosti Performia zastřešují regionální partneři po celé České republice.

 

Jaké všechny služby poskytujete pro své klienty? Máte i odborné přednášky či kurzy pro veřejnost?

Předáváme klientům ucelené know-how pro rychlejší a přesnější výběr a hodnocení zaměstnanců. To znamená, že naše služby zahrnují jak klíčové vzdělávací semináře, specializované semináře, workshopy, tak i možnost využít on-line nástroje (testy a dotazníky) nebo konzultaci z personální oblasti.

Všechny naše přednášky a semináře jsou určeny pro veřejnost, naleznete je na našich webových stránkách www.performia.cz.

 

Jak poznat a vybrat toho pravého zaměstnance? Prozradíte nám několik triků?

Tomuto tématu se věnuje například naše půldenní odborná přednáška „Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli“, kterou pořádáme pravidelně v Brně i v Praze. Více informací získáte zde.

Jeden tip pro vás – během pohovoru sledujte, kde má uchazeč svou pozornost – na sobě (svých výhodách) nebo na vaší firmě (na Vašem produktu). Který myslíte, že u vás zůstane déle?

 

Co byste doporučila podnikatelům v dnešní době?

Zaměřit se na tvorbu interního PR a firemní kultury a sdílet ji na sociálních sítích. V současné době již běžná inzerce nestačí, a proto by měly firmy zapracovat na svém PR a dát o sobě vědět jinou formou než jen inzercí nebo webovými stránkami.

 

Výběrové řízení začíná inzerátem. Pomáháte klientům i v této oblasti? Tedy sestavení inzerátu na míru?

Ano, pomáháme klientům sestavit inzerát dle jejich požadavků. Další možností je stáhnutí e-booku „10 tipů k úspěšné personální inzerci“ z našich webových stránek.

 

Reference na firmu Performia

Například reference od Libora Sedláčka, spolumajitele a marketingového ředitele společnosti GUMEX, spol. s r.o. Společnost patří mezi naše úspěšné klienty, kteří velmi dobře budují svůj tým, rostou a daří se jim. Jeho videoreferenci můžete shlédnout zde!

 

Stejně tak je tomu i u společnosti Účetnictví on-line, s.r.o., která v současné době velmi výrazně expanduje. Tady je reference od majitelky a ředitelky Jany (Píckové) Jáčové.

 

A tady je odkaz na krátké video, které charakterizuje jednotlivé typy lidí, které ve svém týmu můžete najít!

Zdroj obrázků: Performia, spol. s r. o., www.performia.cz

Žaneta Zieglerová, DiS.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace