Představení členky: Jitřenka Kadrnková

26.7.2017
Smart Network

Představte nám, prosím, čím se zabýváte?

Jmenuji se Jitřenka Kadrnková a jsem lektorkou metody Životní mapy. Metody, která je velice rychlá, přímočará a tedy efektivní.

 

Co jsou to „Životní mapy“ a pro koho jsou určené? 9128280a2177.jpg

Životní mapy jsou projektivně diagnostickou metodou vhodnou pro děti i dospělé. Jejími autory jsou Kamila a Petr Kopsovi z Tábora. Je to tedy metoda česká, ve světě je známá pod názvem Kop‘s Method.

Dětská Životní mapa rodičům umožňuje nahlédnout do vnitřního světa dítěte a pochopit stav, ve kterém se nachází. Rodiče tak mohou zjistit příčinu problémů, které jejich dítě prožívá, ale nedokáže je vyjádřit. Pomáhá velmi efektivně a účinně s problémy s hyperaktivitou, komunikací atd. Dává rodičům konkrétní východiska k řešení situace. 

Životní mapy pro dospělé jsou pak nádherný nástroj k pochopení sebe sama. My dospělí v mapách nacházíme získané vzorce a programy, které s námi rostou a zasahují nám negativně do různých oblastí života. Táhnou se našim životním příběhem jako červená nit. A právě u mapy lze za tuhle nit nejdříve zatahat, pak ji vytáhnout celou a také vidět její začátek. Kdy a proč se nám do života začala motat, a proč jsme ji přijali za svou.

Životních map si cením pro jejich rychlost, přesnost a pravdivost. U mapy se ukazuje, co je pravda a co iluze. A toto pochopení Vám doslova rozpustí filtr, přes který se díváte na svět, přes který žijete, a Vy začnete žít a tvořit si život bez příkras, bez iluzí, s přáními a vizemi, které jsou Vaše.

 

Jak dlouho se v dané oblasti pohybujete a sbíráte zkušenosti? f1cb3b25d6ce.jpg

Pracovala jsem 15 let v dopravě a logistice, to je komunikace doslova od rána do noci. Řešení problémů, které se ale opakují stále dokola. Je to tím, že právě žijeme dle zajetých zvyků a schémat, držíme se jich a považujeme je za svoji jistotu, bojíme se udělat změnu. To byla pro mne velká zkušenost a tisíce příkladů těchto našich programů.

Také přišlo období, kdy jsem zcela nechápala reakce a stavy naší dcerky. A moje reakce mi byly až podezřele známé a rychlejší, než bych chtěla. Hledala jsem možnosti, jak vše rozklíčovat. Absolvovala jsem několik různých kurzů zaměřených na osobní rozvoj…. Až Životní mapy mi daly to, co jsem hledala. V roce 2015 jsem absolvovala výcvik, při kterém jsem začala tahat za červenou nit… Dnes je mi ctí provázet klienty na jejich cestě k umění žít šťastně.

 

Co byste poradila podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Myslím, že každý se má tak, jak si to zařídí. Někdo podniká, žije v souladu se sebou, s rodinou, přáteli… Někdo žije v uspěchané době, nedokáže si udělat čas na koníčky, odpočinek, děti, ani sám na sebe… Někam se řítí, mnohdy už neví, kam a proč, a vlastně mu uniká to, co od svého úsilí očekává. Důležité v takovém případě je zastavit se. Zeptat se sám sebe co chci, podívat se, jestli to, za čím se honím stále dokola náhodou nemám vedle sebe, a když tak to prostě jednoduše sebrat. Naučit se vidět bez filtru.    

 

Jak dlouho jste členkou klubu Smart Network a co Vás do tohoto klubu přivedlo?

Na Business ráno Smart Networku mě pozvala v dubnu 2017 Martina Solarová. Byl to úžasný zážitek. Profesionalita, otevřenost, vstřícnost, aktivita, vzájemná inspirace, příjemná atmosféra, zajímaví lidé z různých oborů. Odcházela jsem a už jsem se těšila na příště.

 

 

Jitřenka Kadrnková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace