Představení členů: Viktor Mejzlík & Tomáš Suchomel - VITOM Group

30.6.2017
Smart Network

Představte nám realitní společnost VITOM Group. Proč jde o skupinu a jakými oblastmi se zabýváte?

Naše realitní společnost se zabývá několika rozličnými oblastmi realit, proto jsme jako skupina – skupina různých firem, které však mají společný základ. Například VITOM Group se zabývá primárně obchodováním s nemovitostmi, coby realitní kancelář, a to ať už se jedná o prodej nemovitosti nebo její pronájem. Také pro klienty připravujeme investiční projekty, kdy jim vložené finance pravidelně úročíme. Například jsme takto v minulém roce jako investici koupili byt v Kuřimi a dům ve Vranově. Nemovitosti jsme kompletně opravili a připravili pro nové majitele. Jakmile se nemovitosti prodaly, investice jsme vrátili i s dohodnutým úrokem.

Další firmou, která je součástí VITOM Group je Garantovanynajem.cz se službou Vášaf49f363cd0e.png nájemník VITOM. Ta našim klientům, kteří vlastní a pronajímají své nemovitosti, zaručuje bezpečný pronájem bez starostí. Majitel byt prakticky pronajme nám, my se o něj staráme, v případě potřeby opravíme, vymalujeme, pravidelně jej kontrolujeme, najdeme vhodné nájemníky a co je hlavní, platíme majiteli garantovaný nájem každý měsíc, i když v bytě nikdo není a po uplynutí smluvené nájemní doby byt vracíme v původním stavu.

 

Poslední součástí naší skupiny je firma VITOM Apartments. Stejně jako předchozí dvě firmy, také se věnuje pronájmu bytů, rozdíl je však v tom, že nyní se jedná o pronájem1c90858f2e37.jpg krátkodobý. Všechny apartmány, které aktuálně vlastníme (ať už v Ostravě nebo v Brně) jsou plně vybavené. Chceme, aby se u nás klient cítil jako doma bez ohledu na to, jestli jedou na prodloužený víkend nebo služební cestu. Fungujeme prakticky jako hotel, s obdobnými službami, takže nás najdete i na Bookingu a dalších rezervačních portálech a to včetně Foreigners a AirBNB. 

 

 

Jaké jednotlivé služby nabízíte a s čím můžete pomoci podnikatelům z našeho klubu Smart Network?

Možností spolupráce je celá řada. Rádi pomůžeme s prodejem či pronájmem nemovitosti, včetně veškerého právního servisu a odhadu nemovitosti. Samozřejmou službou, kterou poskytujeme, je hypoteční servis. Pokud někdo hledá nebo nabízí byt na pronájem, jsme schopni byt najít nebo si byt pronajmout a starat se o něj zodpovědně jako ideální nájemník. Pokud někdo hledá hotel v Brně nebo v Ostravě, rádi ho u nás přivítáme v Retro, Urban nebo Elegant apartmánu.

 

Co si můžeme představit pod službou VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM?

Služba Váš nájemník VITOM začala vznikat již v roce 2014, kdy jsme si pronajali celý bytový dům v Brně, o který se doposud staráme. Avšak bytů, které kupují klienti jako investici stále přibývá, stejně jako přibývají lidé, kteří opakovaně řeší problémy se svými nájemníky. Může se jednat například o výpovědi smluv, poškození bytu, neplacení nájmu, apod. Z těchto důvodů se služba začala rozrůstat a nyní je již službou Garantovaného nájmu, ne přímo firmy VITOM.

O službě Váš nájemník VITOM jsem více řekl již na začátku, nebudu se tedy opakovat, pouze dodám, že nyní máme ve správě přes 100 bytů a bytových domů.

 b22a97234b7a.jpg

Pracuje realitní kancelář VITOM pouze v rámci Brna či v dalších městech ČR?

Specializujeme se stále na Brno, nebráníme se ovšem rozšíření i do dalších měst. Své specialisty tak máme například i v Praze a Garantovanynajem.cz se rozhodně bude rozrůstat i dále.

 

Jak dlouho jste členy klubu SN a co vás do tohoto klubu přivedlo?

Jsme věrnými členy od začátku. :-)

 

Reference na Vaši firmu

"Zástupce společnosti VITOM, Viktora Mejzlíka a Tomáše Suchomela, znám osobně již několik let, a tak když jsem začal řešit oblast nemovitosti, neváhal jsem a obrátil se na ně. Nejprve mi pomohli s prodejem předchozího bytu, kdy mi poskytli komplexní servis. Od nafocení, inzerci až po přepis nemovitosti a vyřízení daní. Následně jsem se na ně obrátil s žádostí o koupi nového bytu, kdy na základě mých požadavků vytipovali několik nemovitostí, ze kterých jsem si následně vybral. Představili mi projekt bytového domu, seznámili mě s cenami a základními parametry bytů a zajistili prvotní kontakt s investorem.

A nakonec pro mne zajistili i pronájem zmíněného bytu do služby Váš nájemník VITOM. Celkově mi naše spolupráce velmi vyhovuje, výborné je, že VITOM poskytuje komplexní služby od zajištění smluv, vyhledání nájemníků po přepis energií, internetu a kontrolu bytu, takže se vlastně nemusím o nic starat. Téměř vše vyřizují za mne, já dělám jen drobnosti, například jako přeposlání přeplatku za vyúčtování, ale jinak mám naprostý klid. Vím, že je o můj byt dobře postaráno a nemám s ním žádné starosti."

Petr Lajza

Další reference najdete na našem webu ZDE.

Viktor Mejzlík

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace