Představení členů: zástupci firmy JáNěkdo.CZ

9.5.2017
Smart Network

Představte našim čtenářům, čím se zabývá firma JáNěkdo.CZ.

Každá firma i jednotlivec stojí a padá na tom, zda funguje obchod. Můžete mít geniální myšlenku, produkt či nápad, ovšem pokud to nedokážete prodat, má všechno nulovou hodnotu.

Když už se Vám daří prodávat, potřebujete vytvořit jednoduchý systém prodeje, tak aby to bylo opakovatelné, jednoduché a přenositelné. Jinak firma nemůže růst a režijní náklady začnou převyšovat zisk.

Aby všechno fungovalo jak má, jsme tu my. Stavíme funkční základy obchodu, které jsou opakovatelné, přenositelné, automatizujeme je a umožňujeme tak další rozvoj společnosti.

 

Sdružujeme a předáváme vše, co souvisí s podnikáním a osobnostním rozvojem.

 

Jak dlouho firma existuje?

V prosinci tohoto roku (2017) oslavíme čtvrté výročí od založení společnosti. Každopádně založení společnosti je jenom jeden z mezníků. Lenka i já (Petr Nosek) se v obchodě a řízení firem pohybujeme už více jak 8 let.

 

Jakou formou radíte vašim klientům?

Formou školení, tematických workshopů a osobní či elektronickou konzultací. Záleží na našich klientech, co v danou chvíli potřebují.

 

Pořádáte pravidelné semináře i pro veřejnost?

Ano, aktuálně vypsané ukázkové workshopy máme na adrese: http://workshop.janekdo.cz Je to cesta, jak nás lidé mohou poznat v akci. Každý měsíc máme nějaký tématický workshop a budeme brzy přidávat další.

 

Proč by si obchodní zástupci, majitelé firem či prodejci měli vybrat právě Vás?

Velmi dobrá otázka - po pravdě nemohu všechno říct, protože těch důvodů je hodně. Zmíním a vysvětlím tedy ty nejdůležitější.

Vytváříme dlouhodobé vztahy a rosteme spolu s klienty. Těší nás dlouhodobá spolupráce a máme silnou motivaci posouvat naše klienty dál. Důvod je prozaický. Rozsah našich služeb je široký a pokrýváme činnosti od jednotlivce po velké firmy. Jakmile se klientům začnou zvyšovat výsledky, budou potřebovat připravit na další růst. Z malé firmy se tak například začne utvářet střední firma. U střední firmy je potřeba zavádět další automatizaci a systémy, které byly dosud zbytečné. A tady na naši práci navážeme. Je tedy v našem společném zájmu, aby se klientům dařilo.

 

Okamžitá aplikace do praxe. Teorie je moc krásná věc. Jenže když ji neumíme použít v praxi, tak nám nic nepřináší. Jsme si vědomi toho, že hodně zajímavých poznatků zanikne tím, že nikdy nejsou aplikovány v praxi, protože skončí po semináři na papíře a hluboko ve skříni.

Proto předáváme informace prakticky. Tam kde to je možné, hrajeme divadelní scénky. Díky tomu si lidé odnáší konkrétní zážitky a dokáží nové poznatky rovnou aplikovat.

 

Hovoříme jednoduše a v příkladech ze života. Máme letitou praxi v oboru. Jsme výborní komunikátoři a víme, že srozumitelný příklad nahradí desítky minut snahy o pochopení a zapamatování si.

 

Působíme ve dvou městech a vzájemně je propojujeme. Brno i Praha jsou našim druhým domovem. Tím, že se ve spolupráci se Smart Networkem věnujeme networkingu, dokážeme jednoduše přinést obchodní příležitosti z Prahy do Brna a naopak.

 

Jsme z oboru, co učíme, také děláme a funguje to. Zakládáme si na naší odbornosti. Vše, co předáváme druhým, jsme si nejprve vyzkoušeli osobně. Leadeři jdou vždy příkladem - je to přirozený způsob učení druhých. Držíme se tohoto pravidla a je pro nás svaté. Nám to funguje. Pokud to uděláte stejně, bude i Vám.

 

Přirozenou cestou sami přinášíme nové obchodní spolupráce.

Pohybujeme se na poli networkingu a máme za sebou nyní už tisíce dalších kontaktů. Tím, že naše klienty do hloubky poznáváme a dále s nimi spolupracujeme, je pro nás přirozené doporučovat je dál a přinášet tak další obchodní spolupráce. A naše slovo má váhu. Jsme obchodníci a víme, že když přinášíme obchody klientům, podporujeme jejich růst a oni jsou zároveň živou vizitkou naší práce.

 

Naše práce se tedy klientům zaplatí sama a často 2x. Poprvé, když je naučíme přinášet nové obchody a efektivně zpracovat. Podruhé, když je sami propojíme s potenciálním obchodním partnerem či klientem.

 

Máme výsledky. Podívejte se sami, co o nás píší studenti a firmy. Reference najdete zde!

 

Jak dlouho jste členy klubu Smart Network a co vás do tohoto klubu přivedlo?

Členy jsme už druhým rokem. Přivedla nás do něj zajímavá reference od kolegy a chuť potkávat a lépe poznat zajímavé lidi z podnikatelského prostředí.

 

Reference na Vaši firmu:                 

"Super kurz, s lektory se rozhodně nebudete nudit. Skvělé řešení konkrétních situací. Doporučuji všem, co se chtějí naučit jak efektivně komunikovat, a to nejen v obchodě. Běžte do toho, budete překvapeni, jak se dá učit něco nového." Vinařství Gutta Fortunae

 

"Absolvoval jsem kurz profesionální obchodník a byl jsem nadmíru spokojen. Než jsem poznal společnost JáNěkdo, měl jsem dojem, že práce obchodníka je nezajímavá, nudná a protivná, tedy ji bude lepší delegovat na své podřízené. Kurz mi otevřel oči a dnes mám pohled zcela jiný. Obchod mne začal bavit a chci se v něm maximálně zdokonalit. Na kurzu oceňuji zejména komplexnost probraných témat, individuální přístup ke každému účastníkovi a jeho produktu/službě, skvělou atmosféru definovanou zejména důvěrou a podporou ostatních členů a lektorů. Pokud zvažujete kurz na obchodní dovednosti, pak byste měli zvážit kurz od JáNěkdo. Možná stejně jako já, budete na konci kurzu zaraženě sedět a říkat si: "tolik věcí jsem dělal špatně", ale já teď vím jak na to a jdu dál za svým snem. Díky celému týmu JáNěkdo." Jáchym Důjka - CEO ve společnosti EmBrand

Ing. Lenka Černá

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace