Představujeme pana Drahoslava Menčíka z Umění v práci

5.3.2018
Smart Network

Představte nám, kdo je pan Drahoslav Menčík.

Jsem někdy až moc přemýšlivý extrovert s neúnavným smyslem pro pořádek. Rád se pohybuji ve společnosti lidí, a ještě raději je bavím na pódiu. Nesnáším nudu, věci, které nemají smysl a nemám rád, když se někdo povyšuje nad druhými. Radost mi udělá každá věc, která má smysl pro mě i pro druhé a zároveň je obohacující.

 

Čemu se věnujete ve společnosti Umění v práci?

V Umění v práci jsem obchodní konzultant, lektor a příležitostná asistentka. :-) Mým hlavním úkolem je rozšiřovat klientskou základnu a nastavovat nové interní procesy, které neustále zlepšují kvalitu našich kurzů a doplňkových služeb.

 cb0c807601c2.jpg

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Dělat věci, které mají smysl nejen pro mě, ale zlepšují podnikání i osobní životy našim klientům.

 

Kde jste sbíral zkušenosti?

Nejvíce svých zkušeností jsem získal ve vedení rodinné společnosti, kde jsem působil 6 let. Díky tomu jsem mohl být u přerodu malé firmičky, ze které se postupně stal fungující podnik. Věnoval jsem se především obchodu, rozvoji obchodní sítě, personalistice, ergonomii na kancelářských pracovištích a internímu vzdělávání. Velice pestré zkušenosti mám také z oblasti organizace hudebních koncertů a festivalů, kde jsem vedl realizační týmy a zodpovídal za celkový koncept daných projektů.

 

Čemu jste se věnoval po dobu studií?

Jsem vyučený „slaboproudař“, a protože už během studií jsem zjistil, že se elektřiny bojím, hned po vyučení jsem dálkově vystudoval střední školu – obor Podnikání. :-)

 

Jaké jsou Vaše koníčky?

Rád trávím čas s rodinou, zpívám v heavy metalové kapele, hraji na kytaru, jezdím na kole a podnikám s manželkou různé pěší tůry. Když je čas, navštívím s kamarády nějaký punkový koncert a mou velkou vášní je moderování a improvizační divadlo. Zajímám se také o automobilové závody a auta celkově.

 

 

Ing. Monika Bubílková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace