Privátní konciéř rozšiřuje svoje poskytované služby

26.6.2016
Smart Network

V současnosti poskytuji svoje konciéřské služby téměř všem, a to jak jednotlivcům, tak i firmám či rodinám. Jsem schopen pro ně zařídit vše, co je legální a morální (vyřízení povolení, rezervace a koupě vstupenek, koupě narozeninového dárku, zařízení garden party, rodinných oslav, a další).

Svoji klientelu v současnosti rozšiřuji také o předsedy SVJ (společenství vlastníků bytových jednotek) a všechny jejich členy. A to možností sloučení odběrných míst elektřiny a výraznou úsporou nákladů až 30 %.

 

Co přesně předsedům SVJ nabízím?

V současnosti každý z členů společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ) vlastní svůj elektroměr a platí určitý tarif za odběr elektřiny. S touto formou odběru jsou svázány i další poplatky, které hradí každý člen samostatně.

NOVINKOU pro všechny členy SVJ je sloučení odběrného místa (sloučení elektroměrů) do jednoho centrálního, který bude umístěn na patě bytového domu. Z tohoto centrálního odběrného místa budou do každé bytové jednotky rozvedeny podružné elektroměry, tudíž i nadále bude mít každá bytová jednotka, resp. jeho vlastníci, přehled o spotřebované energii.

Tímto sloučení lze dosáhnout úspory až 30 %!

Toto sloučení má dvě možné formy řešení, a to bez dálkového odečtu elektřiny (předseda i nadále bude ručně opisovat stavy elektroměrů) či s dálkovým odečtem elektřiny (přihlášením se na příslušné webové stránky může online zjistit stavy elektroměrů a vystavit faktury). Systém s dálkovým odečtem je také připravený pro připojení měřičů plynu, vody a tepla. Vše tedy předsedové zjistí na jednom místě!

Pokud se o této formě řešení odběru elektřiny chcete dozvědět více, navštivte můj web www.elektrikarbrno.cz

Tam také naleznete předběžné kalkulace obou forem řešení!

Petr Špetlík, Privátní konciéř – Jelikož váš čas je to nejdůležitější!

Autor: Ing. Kateřina Jančíková

Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace