ROZHOVOR s Bohdanou Filippi „O spaní, zdraví a přírodě“, důležité

15.1.2015
Smart Network

V dnešní době na trhu dominují syntetické materiály, k jejichž vzniku pomáhá chemie, která není pro náš organismus ideální. Právě proto se stále vracíme k přírodním materiálům, které jsou pro nás přirozené, a nemůže být nic lepšího, než usínat právě v jejich náručí.  Nejlepší možnost, jak docílit zdravého spánku, je usínat na postelích Saffron, o kterých jsme se pobavili s majitelkou prodejny Saffron Brno, paní Bohdanou Filippi.

V čem vidíte podstatu dobrého spánku?

Základem spokojeného života je kvalitní spánek, proto bychom měli usínat na pořádné posteli, kterou bychom neměli vybírat pouze očima, ale převážně se soustředit na kvalitu materiálů a celkové zpracování. Naše produkty jsou vyráběné ručně a výhradně z přírodních materiálů, protože naší ideou je dokonalý spánek. 

V čem je výjimečná postel Saffron?

Převážně ve složení. Rám postele je vyroben ze švédské borovice. Vnitřní část je tvořena třemi segmenty, ty tvoří např. přírodní kaučuk, koňské žíně, vlna, taštičkový pružinový systém a bavlněná látka. Rovněž matrace je tvořená několika vrstvami výhradně z přírodních materiálů. Poslední svrchní segment, tzv. topper, se stará o komfort a termoregulaci zákazníka.

Proč používáte koňské žíně a nešli jste snazší „umělou“ cestou?

Chceme poskytovat skutečně to nejlepší pro zdravý spánek a výplň z přírodních zdrojů, v našem případě mj. koňské žíně nebo kaučuk, je skutečně tím nejlepším a prospěšným pro lidský organismus. 

Co je na koňských žíních tak zvláštního?

Mají vynikající absorpční a ventilační schopnosti, takže pot, který každé tělo vylučuje při spánku a vniká do matrace, se odtud záhy vypařuje. Vnitřní část tedy zůstává suchá, takže se zde netvoří roztoči ani jiné nežádoucí mikroorganismy. Je proto zcela hygienická, což o matracích z umělých materiálů nemůžeme říct. Další výhodou je jejich velmi dlouhá životnost.

Co Saffron nabízí?

Nabídku tvoří sedm modelů postelí, přičemž u každé z nich si může klient sám vybrat čelo postele a podnoží, stejně tak i barvu potahové látky a tuhost matrace, která bude odpovídat jejich představám. 

Postele vyrábíte sami?

Ano, díky tomu 100% ručíme za kvalitu. Postele z přírodních materiálů jsou takřka nezničitelné a poskytují desítky let stejně komfortní spánek. Takže se původní investice za léta používání vrátí, porovnáváme-li ji s investicí do lůžek z umělých materiálů, jejichž životnost není vysoká. Ostatně za vše vypovídá i fakt, že na postele Saffron poskytujeme až třicetiletou záruku.

Kde Vás v Brně najdeme?

Velmi ráda Vás přivítám v prodejně Saffron Brno na adrese Rybnická 117, Nový Lískovec. Od 1. do 26. října jsme také k vidění v OC Olympia, kde má každý možnost vyhrát luxusní postel Saffron v rámci oslav k 15. výročí OC Olympia.

www.saffronbeds.com

Ladislav Pavlíček

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace