Staňte se členem klubu Smart Network

22.1.2015
Smart Network

Naším cílem je propojovat velké skupiny osobností ze světa podnikání přicházejících z různých oborů, aby mohly tvořit obchod založený na kvalitních osobních vazbách a vzájemných sympatiích. Díky tomu vznikají užitečné projekty a tím společenství, která nasměrují vývoj obchodu a ekonomiky naší země směrem k růstu, spolupráci a úspěchu.

Co získáte zapojením se do Smart Network?

V první řadě členství ve Smart Network Business Center umožňující po celý rok navštěvovat podnikatelské snídaně a večeře, možnost účastnit se pořádaných workshopů, společenských a sportovních akci, a to za zvýhodněnou cenu. Dále získáte:

Reprezentativní vizitku s vlastní administrací na Smart-network.cz

Unikátní a moderní architektura vizitek na webu je prací týmu specialistů na on-line marketing a odpovídá aktuálním on-line trendům. Vaše nová vizitka o Vás řekne nejen „kdo jste a kde sídlíte“, ale především bude prezentovat „proč“ děláte zrovna to, co děláte.

Vizitka na portálu je navržena tak, aby splňovala požadavky na kvalitní webovou prezentaci. Díky tomu ji můžete využívat jako své www stránky nebo ji jednoduše s Vaším webem propojit.

Neomezený prostor k prezentaci v internetovém časopise

Vytvoříme Vám na portálu Smart-network.cz uživatelský účet, který Vám umožní plnou administraci. Bude to Váš vlastní prostor, který umožňuje propagaci neomezeného množství PR článků, aktualit, zveřejnění akcí Vámi pořádaných nebo spolupořádaných.

Můžete neomezeně prezentovat hodnoty a filozofii vlastní značky, stejně jako portfolio výrobků a služeb, servis, zákaznický přístup apod.

Tvorbou jednoduchých, ale efektivních PR článků upevníte svoji pozici i ve vyhledávačích, jako jsou Google a Seznam. Díky sdružení a on-line propojení členů se nový portál Smart-network.cz stane velmi silným a vyhledávači respektovaným webem.

Kalendář akcí 

Smart-network.cz poskytuje uživatelům portálu informace o aktuálním dění v rámci všech členů skrze centrální kalendář akcí, který na jednom místě souhrnně zobrazuje aktuální události ze všech vizitek. 

Věrnostní program

Můžete se zdarma zapojit do centrálního věrnostního programu Smart Card a využívat tak potenciálu databáze držitelů karet pro marketingové potřeby Vaší společnosti. Díky zapojení do tohoto programu můžete také využívat benefitů, které poskytuje každý člen klubu pro všechny ostatní členy klubu Smart Network.

Nadstavba členství, která Vám pomáhá udržet si a získat další stálé a věrné zákazníky.

Kontakty a networking

Propojíte se s ostatními členy, získáte přístup do Business zóny partnerů programu – networking. Chceme, abyste v rámci spolupráce měli kontakty na všechny kontaktní osoby (majitele, ředitele, manažery) ostatních provozů či partnerů podporujících projekt Smart Network.

Podporu a spolupráci

Odbornou marketingovou podporu, díky níž budete umět lépe zaujmout a oslovit nové zákazníky.

Samozřejmostí je možnost využít služby redakce rovAn promostudia (provozovatele portálu CentrumBrna.cz), například v podobě zpracování reprezentativních PR článků a aktualit. Se všemi námi vytvořenými materiály můžete nakládat dle potřeb – pro on-line i print (tištěnou inzerci).

„Tvoříme síť aktivních osobností ze světa podnikání, které si vzájemně pomáhají, sdílí kontakty a informace a společně rostou”

Chcete se přidat k nám? O možnostech členství Smart-network.cz se více dočtete zde.

Kontaky na obchodníky klubu Smart Network naleznete zde!  Oni s vámi rádi proberou podrobněji všechny podmínky členství a vysvětlí vám výhody. 

Iva Procházková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace