Stručný návod na networking

12.4.2016
Smart Network

Smart Network spojuje podnikatele a aktivní lidi, kteří chtějí od svého podnikání více a mají odvahu si o to říci nahlas. To je jeden ze základních kamenů networkingu. Umět zformulovat myšlenky a říci si přesně o to, co zrovna potřebuji.

Rady a triky pro efektivní networking

Umění networkingu je jednoduché a není nutné se této aktivity obávat. Důležité je mít na paměti dva základní stavební kameny networkingu - trpělivost a vytrvalost. Networking je o budování vztahů, přijímání i dávání!

  • Před příchodem si definujte svůj vlastní cíl a držte se ho po celou dobu trvání akce. Kdo si o nic neřekne, tak to není špatně, ale mohl získat více.
  • Vstupujte do místnosti sebevědomě a s úsměvem na tváři. Vaše pozitivní energie bude znatelná a lidé se s Vámi rádi seznámí.
  • V networkingové části každé naší akci jděte rovnou k věci. Jsme tam proto, abychom získali kontakty, doporučení, nápady i spolupráci. S otevřeností u nás všichni počítají.
  • Nehledejte obchod jen v lidech okolo stolu. Síla je v tom, že máme každý stovky kontaktů, o které se s Vámi můžeme podělit. Ale nejdřív je potřeba se více poznat a získat důvěru, což vzniká nejdříve po 3 setkáních, ale je to individuální.
  • Získejte důvěru tím, že chodíte na business rána i večery pravidelně. Nejlepší business je o osobním důvěrném doporučení, a to trvá delší dobu.
  • Na business rána i večery choďte vždy s předstihem! S lidmi můžete navázat kontakt již před zahájením akce. Vždy s sebou mějte alespoň 20 vizitek.

Těchto pár jednoduchých rad Vám pomůže se dostatečně připravit. Nebojte se setkání a přijďte za námi do Smart Networku!

Těšíme se na Vás!

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace