Za všechno může kadeřnice

22.3.2016
Smart Network

Kniha Za všechno může kadeřnice  vznikla z dokola probíraných témat, jak na kurzech projektu Život moderní ženy, tak na kreativních workshopech či osobních konzultacích. Uvědomila jsem si, že nejvíce táhnou osobní příběhy a zkušenosti a také true story.

Pak už jen stačila inspirace z dárečku pod mým vánočním stromečkem, aby vše zapadlo do harmonického celku. Za měsíc byla kniha příběhů na světě. Příběhy jsou krátké i delší, vtipné i smutné, ale také obyčejné i nevšední - prostě jako sám život. 

 

Povídky jsou isnpirovány skutečným životem...

Všechny povídky jsou z mého vlastního života přímo a nebo ze životů mých dcer, přátel a příbuzných. Já si je přivlastnila, trošku pro větší spád a vtip upravila a vygradovala, aby každý jeden nesl nějaké poselství a ponaučení, že je jen na nás, jak se ke všemu postavíme. 

Zároveň se učíme stále lépe komunikovat a více tolerovat svět kolem sebe se všemi jeho tvary, barvami, možnostmi. Svoboda každého z nás končí tam, kde začíná svoboda toho druhého, pokud nebudeme natolik schopní světy nás všech prolnou a vzájemně se respektovat. Uvědomění si, co vše nás ovlivňuje od prenatálního období přes ,,nevědomé,, dětství až k dospělosti, je dalším krokem k pohodovějšímu žití nás všech.

 Kniha má 36 kapitol a každá jedna spadá do určitého roku ženy do 36 let. Ne všude se věk dozvíte hned, ale všude jsou indicie, které vás k věku hrdinky dovedou. Každá povídka se odehrává v jiném měsíci, tak pozorný čtenář vysleduje tři listopady, tři květny a nebo tři ledny, i když nejsou přímo v povídce zmíněné. Každá povídka má hrdinku s křestním jménem a kde nezazní, tam můžete vypátrat alespoň první hlásku, kterou jméno začíná.

Prostě - může se to stát i vám. Nebo jste už něco podobného zažili?

A proč za všechno může kadeřnice? Protože právě kadeřnice (ale i všichni ostatní) nejsou zodpovědní za to, co se nám děje. Je na nás, aby jsme s tím něco udělali a řádně se ke všemu postavili čelem. A když už se staráme o účes své hlavy, je na čase si učesat vlastní myšlenky a tím i celý náš život.

 

 Srdečně všechny zvu na konferenci Cesta vzhůru s Životem moderní ženy 16.4. v sobotu od 14.hodin, kde právě tuto knihu pokřtíme. Čekají vás každého dárečky v hodnotě asi 2000,- Kč, bohatá tombola, mnoho zajímavých prezentacích a ochutnávka vín. Možná právě vy na dně sklenky budete mít pravý diamant.  Pro členy Smart Networku je připravené akční vstupné 490,-. Neváhejte. Těšíme se na vás.

 

Více informací na našem webu a fb Život moderní ženy.

Martina Šimáčková

Lada Hajzlerová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace