Získejte vstupenky na konferenci FPG MoneyExpo Profi 2016

15.4.2016
Smart Network

Soutěžit s MBI může opravdu každý. Minulá výherkyně si od nás odnesla dva poukazy do hradu Špilberk a další výherci od nás získali dva poukazy na tříchodové menu a prohlídku pivovaru včetně přenocování v hotelu Pegas v Brně a celodenní vstup pro celou rodinu do brněnského VIDA parku. Tentokrát od nás dostanete možnost zúčastnit se prestižní konference.

O konferenci MoneyExpo Profi 2016

Nezáleží na tom, zda patříte k vázaným nebo nezávislým poradcům. Každý má jedinečné zkušenosti a pohled na věc. Využijte příležitost potkat se neformálně s kolegy nebo partnery a získat cenné informace i kontakty – 300 profesionálů z oboru, to už stojí za to, co myslíte?

Na konferenci se dozvíte legislativní novinky přímo od spolutvůrců, které se týkají úvěrů, pojištění, zprostředkovatelů a MiFID II. Seznámíte se s odborníky, obhlédnete konkurenci a získáte důležité kontakty na potenciální partnery i klienty. 

Akce se koná pod záštitou profesních asociací USF ČR a EFPA ČR. Pořadatelé spolupracují s odborníky z MFČR a dalších renomovaných organizací a společností.

Tak neváhejte a dejte se do odpovědí na naše otázky. Správné odpovědi zasílejte na katerina.srostlikova@mbi.cz do 15. 5. 2016. Všechny odpovědi naleznete na www.mbi.cz. Správné odpovědi budou zveřejněny na Facebooku MBI 16. 5. 2016, kdy vylosujeme i 4 výherce. https://www.facebook.com/mbibrno.

Kateřina Srostlíková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace