Moderátorka na akci Kovolitu

13.9.2016
Smart Network

V sobotu 10. 9. 2016 pořádala firma Kovolit u příležitosti 95. výročí firmy Den otevřených dveří. Akce se zúčastnili jak stávající zaměstnanci se svými rodinami, tak i bývalí zaměstnanci. Příchozých hostů bylo celkem 600.

Akce to byla opravdu veliká a slavnostní a při její organizaci se spojily Gabriela Mrkvicová a Petra Marečková (zástupkyně firmy Kovolit).

 

Všem byly zpřístupněny prostory firmy

Ihned při příchodu dostali všichni návštěvníci této akce welcome drink (martiny s tonicem, ledem a limetkou či pomerančem) a základní informace o firmě včetně soutěžního dotazníku. Každý z účastníků si mohl projít prostory této firmy zabývající se zpracováním hliníku, jeho sléváním a obráběním pro nejrůznější odběratele, především pro automobilový průmysl.

Kdo pečlivě na prohlídce poslouchal, dozvěděl se také všechny správné odpovědi do dotazníku. Ty se správnými odpověďmi byly slosovatelné a výherci si odnesli krásné dárky v podobě reklamních materiálů firmy Kovolit.

 

Plno zábavy a bohatého občerstvení

V průběhu celého dne bylo pro účastníky připraveno plno zábavy. Děti se mohly vyřádit v dětském koutku a namalovat si i svoje originální tričko. Odborná porota následně vybrala 6 výherních triček a jejich malí šikovní tvůrci dostali krásné ceny.

Malé i velké návštěvníky jistě zaujalo také vystoupení pana Matěje Kodeše, který ukázal svoji bublinovou show. Následoval workshop, kde se mohly děti naučit vytvořit velké bubliny.

V prostorách akce chodili i dva mikromágové, kteří ukazovali karetní kouzla :-)

Pro všechny účastníky bylo připraveno bohaté rautové občerstvení, které zahrnovalo nejrůznější masové, sýrové, sladké i slané pochoutky. Jídlo i veškeré nealkoholické pití bylo pro účastníky zcela zdarma.

 

Ve 13 h pronesl slavnostní projev ředitel společnosti pan Eduard Mareček. Ihned poté byl nakrojen narozeninový dort, který na oslavě 95. let nemohl chybět :-) Dort vážil celých 100 kg!

 

S čím pomáhala networkerka?

Gabriela Mrkvicová se před samotnou akcí ujala role spoluorganizátorky. Vymýšlela program a hlavně poskytla doporučení na ověřené a spolehlivé partnery.

Na akci se díky Gabriele podíleli:

  • Martin Kopáček - fotograf, který po celou dobu neúnavně fotil
  • Jiří Kokeš - kameraman, pro Kovolit natáčel profesionální video
  • Jiří Filip - moderátor, který společně s Gabrielou vytvořili sladěné moderátorské duo
  • Matěj Kodeš - rekordman ve vytváření obrovských bublin
  • mikromágové - Lubos Matula a Ladislav Drugo
  • Niki Lárová - dětská animátorka, která vytvořila pro děti dětský koutek. Plno zábavy, malování triček, ale také hodinové taneční vystoupení s dětmi
  • hostesky - milé a usměvavé slečny pomáhající s vítáním všech hostů. K této spolupráci byla oslovena Martina Putnová, majitelka firmy E&P 4you.

 

Reference organizátorky Petry Marečkové

"Dne 10.9.2016 nám moderovala Gabriela Mrkvicová Ostavy 95. let od založení Kovolitu. Musím říci se toho zhostila na 1. Její výkon byl perfektní. S lehkostí reagovala na drobné změny v programu. Navíc pomohla s organizováním celé akce. Nezbývá mi ji jen doporučit:):) Dobrá práce Gábi:)"

 

Ve fotogalerii pod článkem naleznete fotky z oslav a celé akce

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace