Představení člena: Bc. Štěpán Musil - CRM systém Anabix

17.3.2017
Smart Network

Představte nám prosím CRM systém Anabix. V čem usnadní práci všem, kteří jej využívají?

CRM Anabix je český online systém dostupný přes webový prohlížeč z libovolného místa s připojením k internetu. Základem práce s Anabix je karta kontaktu. Zde najdete na jednom místě vše, co potřebujete o vašem klientovi vědět, bez nutnosti otvírat další okna. Pokud telefonujete s klientem, nemusíte hledat informace na různých místech – hned víte, kdo a o čem s klientem kdy komunikoval.

Mezi hlavní výhody Anabixu patří automatizace. Díky ní můžete například navazovat úkoly na sebe (splněním jednoho automaticky vytvořit druhý), hlídat neaktivitu nad kontakty (vystavit úkol, pokud s klientem nikdo 90 dní nemluvil, nepsal si), přidávat či odebírat klienty ze seznamů a vyplňovat si vlastní pole. Automatizace funguje i v návaznosti na partnerské fakturační systémy či službu SmartEmailing.

 

Jak dlouho jste vyvíjeli systém Anabix, jak dlouho je tato služba na trhu?

CRM systém Anabix původně vznikl na zakázku podnikatele, který potřeboval přehledně evidovat komunikaci při prodeji svých vzdělávacích programů a dalších online nástrojů. Na trhu přitom nenašel žádný jiný vhodný systém. Anabix se pak začal nabízet zákazníkům tohoto podnikatele v balíčku s dalšími programy, které společně tvořily šikovnou platformu pro online marketing.

Od roku 2012 je Anabix dostupný pro všechny firmy a podnikatele, kteří hledají jednoduchý, ale chytrý systém, se kterým budou jejich zaměstnanci rádi pracovat. Dnes máme nejčastěji klienty z řad služeb –největší skupinu tvoří poradenské firmy, realitní společnosti a vzdělávací firmy z Čech i Slovenska. Mezi našimi klienty jsou ale i obchodní firmy, půjčovny, příspěvkové organizace či výrobní firmy.

 

Velkou výhodou je i propojení s dalšími systémy

Lze tento systém propojit s některým dalším, například pro rozesílání hromadných zpráv, marketingových sdělení, apod?

Anabix lze napojit na libovolnou e-mailovou schránku a nechat si vytvářet kopie příchozí a odchozí pošty přímo do karet kontaktů. Díky tomu máte přehled, kdo a o čem si s klientem psal.

V rámci hromadné rozesílky e-mailů i SMS zpráv máme přímé napojení na systém SmartEmailing (SE).  Funguje to oboustranně, tedy pokud zadáte nového klienta do Anabixu a vložíte jej do propojeného seznamu, objeví se vám i v SE.

Stejně tak při použití webového formuláře vytvořeného v SE se vám zájemci přenesou do Anabixu. Přebíráme také statistiky o odeslání a otevření e-mailu i kliknutí na konkrétní odkaz v e-mailu odeslaném prostřednictvím SE. Na stránce kontaktu v Anabixu tedy uvidíte i to, zda vaši zákazníci čtou a reagují na e-maily.

 

Co byste doporučil ostatním podnikatelům v našem klubu?

Založit si plnou testovací verzi Anabixu a vyzkoušet si jeho funkce. Členové klubu mají od nás výhodu 60 dnů, kdy jej mohou používat zdarma. Součástí nabídky je i online konzultace a online školení.

Registraci lze provést na www.anabix.cz/try

Pořádáte také nějaké semináře, webináře, školení či další akce? Chtěl byste nás na některý nejbližší pozvat?

Ano, pořádáme pravidelné webináře. Zpětně doporučuji shlédnout webinář z loňského října, kde v 30 minutách představuji hlavní funkce a výhody Anabixu. Najdete ZDE!

Rád bych také všechny pozval ke sledování záznamu webináře, který proběhl v úterý 28.3.2017. Popsal jsem v něm možnosti evidence obchodních procesů v Anabixu a přidal i konkrétní ukázky našeho nastavení a použití třech našich zákazníků. Záznam k dispozici ZDE!

 

 

Jak dlouho jste členem klubu SN a co vás do tohoto klubu přivedlo?

Víme o vás delší dobu, ostatně Anabix rovněž využíváte. Rozhodnutí o vstupu, ale muselo trochu uzrát. Ke konečnému verdiktu hodně pomohlo vyzkoušení BUSINESS rána. Udělalo na mne dojem a těším se na další podobné akce.

 

Reference na CRM systém Anabix:

Reference a loga vybraných firem, které využívají Anabix, najdete přímo na našem webu.

Bc. Štěpán Musil

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace