Sirius Festival MyFace, SOBOTA 09.09.2023

VOLNOČASOVÉ AKTIVITY | BRNO

Přijďte na šestý ročník Sirius Festivalu MyFace. Na unikátní a výjimečné akci zaměřené na osobní rozvoj, inspirativní příběhy, život, práci a podnikání se opět představí zajímavé osobnosti z celé České republiky.

Golf Resort Kaskáda, Na Golfu 1772, 664 34 Kuřim
9.9.2023

Zúčastněte se akce, které jsme mediálním partnerem již 6. rokem, zaměřené na osobní rozvoj, inspirativní příběhy, život, práci a podnikání se opět představí zajímavé osobnosti z celé České republiky.

 

Šestý ročník Sirius Festivalu MyFace se uskuteční v sobotu 9. září 2023 v příjemném prostředí Golf Resortu Kaskáda. Na unikátní a výjimečné akci zaměřené na osobní rozvoj, inspirativní příběhy, život, práci a podnikání se opět představí zajímavé osobnosti z celé České republiky.


Mezi vystupujícími budou hokejový trenér, kouč, manažer, pedagog a spisovatel, který v minulosti spolupracoval i s Jaromírem Jágrem Marian Jelínek. Dorazí ekonom Lukáš Kovanda nebo paralympijský vítěz a jeden z nejlepších českých hendikepovaných sportovců Arnošt Petráček.


S aktuálními a velmi zajímavými tématy vystoupí docentka na Univerzitě Pavla Jozefa Šafárika v Košicích, odbornice na lidskou psychiku spojenou se zdravým životním stylem a autorka televizní docureality Ke štěstí Klaudia Zusková. Dále se můžete těšit na ředitelku společnosti Performia a autorku podcastu O lidech Lucii Spáčilovou, dorazí také konzultant, lektor a výkonný ředitel ve společnosti EVERESTA Ladislav Buček. Chybět nebude ani spíkr, byznys mentorka, koučka úspěchu a spoluzakladatelka start-upu MotherTree UK Julia Kotula nebo lídr finančně poradenské sítě ve společnosti SIRIUS Finance Michal Oppl.


Moderátorkou akce bude Lucie Hrdličková, kterou znají diváci CNN Prima News.


Záštitu nad akcí letos převzal místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Karel Havlíček. Účastníci Festivalu získají možnost komunikovat s každým řečníkem osobně, nebude chybět doprovodný program a další. Akce je určena široké veřejnosti, konkrétně těm, kteří s chtějí vzdělávat, posouvat v životě dál a získat informace, které budou přínosné pro jejich osobní život i práci.

Cílem Festivalu je podpořit v lidech potenciál, aby se nebáli žít své sny v každodenním životě.



359821960_2825983837543832_9086826988253825074_n.jpg

 

KDY: sobota 09.09.2023 od 9:00 do 16:30 

KDEGolf Resort Kaskáda, Brno

CENA: 800 Kč vč. DPH

CENA PRO ČLENY SMART NETWORK: 650 Kč vč. DPH

V případě zájmu o výhodnější vstupenky pište na e-mail: SMERDA@MY-FACE.CZ.

 

PRODEJ LÍSTKŮ PRO VEŘEJNOST ZDE

 

KONTAKT:
Pavel Šmerda, PR a hlavní organizátor akce
+420 737 177 367
e-mail: SMERDA@MY-FACE.CZ

 

sn_logo_export_Subtitle - White BG.jpg

Naše nejbližší akce

Všechny akce