1. NETWORKINGOVÝ PÁRTYPLES Brno

15.1.2015
Smart Network

Není žádnou novinkou, že networking můžeme využít nejen k podnikání, ale i k zábavě. Přijďte se proto společně s námi pobavit na první networkingový ples, který Smart Network pořádá. Těšit se budeme i na Vaše obchodní či životní partnery.

Přijít však můžete i sami, seznámíte se s ostatními, a proto nikdo nebude na Valentýna sám. Jak? Na akci bude jednatelka Gabriela Mrkvicová nejen jako organizátorka, ale také jako networkerka v akci. Takže Vás nenechá stát opuštěné. Žádné standardní tance, žádné róby, žádný nepříjemný pocit, zda budu mít s kým přijít a s kým tančit. Proč networkingový ples? To prozradila Gábi Mrkvicová.

V networkingu vidím obrovský smysl. Je tolik jedinečných lidí a zajímavých oborů, firem a jak jinak se seznámit s obrovskou skupinou lidí a ještě se pobavit? Networking přináší inspiraci, rozhled, nové názory, nápady a zkušenosti od lidí, kteří si tím stejným prošli. A ušetří nám to peníze i čas. A jak říkám: Není člověk, co by nebyl zajímavý. Nikdy nevíte, koho zná ten, kdo sedí nebo tančí vedle Vás.

Pojďte si zatančit s námi a nebuďte na Valentýna sami!

O tom, že pátek 13. nemusí být smolné datum, se přesvědčíme už po 18. hodině v AS clubu na Veslařské 67. Zkusit své štěstí po celý večer můžete ve Zlaté tombole, kde je hlavní cenou Valentýnský víkend pro dva v hodnotě 7 000 Kč. A další dvě ceny pro páry. Klidně takové, které se ten večer vytvoří:-) 

K poslechu a tanci bude hrát úspěšná kapela Pangea - The Beatles Revival Band (ukázky najdete zde) a tančit se bude až do časného rána!

Nebude chybět ani klasická tombola s desítkami cen, která bude probíhat v průběhu celého večera. Můžete se těšit i na welcome drink, chutný raut, půlnoční překvapení a hlavně spoustu skvělých lidí.

Dress code: K době šedesátých let neodmyslitelně patří barevné, retro oblečení. Inspiraci můžete čerpat na plakátu nebo přímo ve fotogalerii. 

Kapacita akce je omezena pouze na 111 účastníků, proto neváhejte a včas si REZERVUJTE své místo. Vstupné je nutné uhradit předem bankovním převodem nebo online platbou kartou.

Budeme se na Vás těšit!

Monika Bubílková - asistentka

Další články

Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč je některý networking za 500,- a některý za 3000,-?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 37. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč je některý networking za 500,- a některý za 3000,-?
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Karel Smetana SM-DATA a.s. Přečtěte si více o našem novém členovi Karlovi Smetanovi, který působí ve firmě SM - DATA a.s. jako generální ředitel.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace