Aneta Kuklínková ve svůj svatební den

26.1.2016
Smart Network

Nezapomenutelný zážitek

Bylo nás opravdu hodně. Těch, kteří se rozhodli na celém projektu spolupracovat. Myšlenka vznikla jednoho dne u šálku dobré kávy, kdy napadlo několik lidí vytvořit svatbu z živých květin a ty zakomponovat do nevěsty i ženicha. Oběma to nesmírně slušelo a všichni společně jsme si to užili. Nakonec jsme využili dvou míst, kde se fotilo. Tyto fotografie pochází ze zámku Světlá nad Sázavou a za fotoaparátem stál Lukáš Mrklas. 

Pokud se na chvíli zastavíme u lidí, kteří se podíleli na všech dnech, budou to jmenovitě tito: Lukáš Mrklas, David Podrabský, Martin Máca, Luďka Obršlíková, Petra Pěnčíková, Doubravka Marcinková, Aneta Kuklínková,Tomáš Malušek a Eva Vlachová.

Každý měl svoji roli v tomto svatebním příběhu

Luďka Obršlíková zajišťovala veškerou květinovou výzdobu na nevěstě a ženichovi a říká o sobě: "Jsem člověk, který svou práci miluje. S láskou se probírám květinami a v mých rukou vznikají podle vašich snů a přání něžné, ale někdy i divoké barevné fantasie. Mám za sebou plno ohodnocení a věrné a spokojené zákazníky. Floristkou jsem již mnoho let a neustále se zdokonaluji a to proto, abych  Vám svojí poctivou prací mohla vyjít vstříc."

Najdete ji na facebookových stránkách a má i kamenný obchůdek kousek za Brnem. www.svatebni-kvetiny.eu

Petra Pěnčíková převzala roli vizážistky. Pochází ze Slavkova u Brna a líčí již několik let. V roce 2015 se podílela jako vizážistka i na finále Dívky ČR. Mezi její kosmetickou oblíbenou značku patří Mary Kay a také ji najdete na facebooku. 

Doubravka Marcinková zajistila, aby byla Anetka krásně učesaná. Vlasy byly tedy plně v její režii.

Pověděla nám o sobě: "S hair stylingem jsem začala už v Londýně, kde jsem měla příležitost spolupracovat na různých editorials, music videos, cat walks, look books... Záleží mi na tom, aby každá moje zákaznice odcházela s pocitem, že je krásnější a připravená se jít bavit. Moji práci můžete zhlédnout také na webových stránkách doubravka-fashion.com nebo Facebookovém profilu Doubravka - hair stylist & make up artist."

Martin Máca, Lukáš Mrklas a David Podrabský věnovali mnoho času tomu, aby vytvořili tyto krásné fotografie. Mnoho dalších jich není uveřejněno, jelikož by zaplnili celé album. I jim však děkuji za skvěle odvedenou práci, obětavost a vše co do těchto dnů vložili. 

Posuďte sami, jestli by se vám nelíbilo zkusit něco nového  a netradičního. Jestli toto není právě ono co jste hledali a jak by mohl vypadat váš svatební den. I když se vdávala ředitelka soutěže Aneta Kuklínková jen na oko a měla u sebe svého skutečného přítele Tomáše, tak si to oba nesmírně užili. Děkuji vám oběma. 

V letošním roce se navíc přesouvá Dívka ČR - hledáme sympatickou sportující dívku do Brna do Boby centra, takže se máme na co těšit a všechny krásné, sportující a mladé slečny i princezny se mohou začít hlásit již velmi brzy.

A co že to měla na sobě nevěsta za krásné šaty? Pochází z dílny slavné české návrhářky Dany Dobřichovské, která se rozhodla pomoci dobré věci. 

Model: Aneta Kuklínková, Tomáš Malušek

Květinová výzdoba a dekorace: Floristka: Luďka Obršlíková 

Make-up: Petra Pěnčíková

Vlasový styling: Doubravka Marcinková

Fotografové: David Podrabský, Martin Máca, Lukáš Mrklas

Organizace, koordinace a módní styling: Eva Vlachová

Zajištění prostor: Lukáš Mrklas za společnost OAKTREE

Svatební šaty zajistila: Dana Dobřichovská

Děkujeme zámku Světlá nad Sázavou za možnost strávit zde krásný den.

Vaše Eva

Eva Vlachová, studio Eva Vlachová, Veletržní 13, Brno

733 195 222 | E-mail | Facebook 

 

Eva Vlachová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace