Jak získat a pracovat s obchodními kontakty pomocí Anabixu a SmartEmailingu (webinář)

26.5.2017
Smart Network

Možnost pracovat v plně automatizovaném e-mailingu s obchodním kontaktem okamžitě po přidání do CRM ocení snad každý obchodník.

Spojení chytrého e-mailingového nástroje SmartEmailing a CRM systému Anabix umožňuje přesně to, a také něco navíc. Propojení těchto dvou systémů představuji ve webináři v pořadu Smart Coffee Online. Více na následujících řádcích.

V polovině května jsem byl hostem pravidelného online pořadu Smart Coffee, který moderovala Markéta Danišová. Probírali jsme propojení našeho CRM Anabix a nástroje pro chytrý e-mail marketing SmartEmailing.

Toto propojení si z obou systémů bere to nejlepší a nabízí tak obchodníkům efektivní způsob práce s novými obchodními příležitostmi. Po přidání nového leadu do Anabixu můžete třeba po předchozím nastavení tento kontakt nechat spadnout do databáze pro rozesílku prvního e-mailu, kterým potenciálního klienta ihned oslovíte.

 

Jaké další výhody propojení nabízí?

Pojďme si nejdřív v krátkosti představit oba systémy. SmartEmailing je nástrojem, který můžete kupříkladu využít pro sběr kontaktů z webových stránek přes formulář, hromadnou rozesílku e-mailů a jejich automatizaci, přehled o cílovém publiku, míry otevření e-mailů či prokliku na webové stránky. Nástroj SmartEmailing navíc přehledně zvládá také potřebnou legislativu – dodržení jména odesílatele, text o obchodním sdělení či možnost odhlášení.

Anabix je český online CRM systém, ve kterém jste schopní hlídat si kontakty klientů, kolegů i historii veškeré komunikace na jediné stránce daného kontaktu. Obsahuje také triggery pro automatizaci obchodní komunikace, vytváření úkolů i napojení na e-mailové schránky.

 

V čem vám pomůže propojení těchto dvou systémů?

  • přenos kontaktů z Anabixu do SmartEmailing
  • přenos kontaktů ze SmartEmailing do Anabixu
  • posílání předpřipravených e-mailů pro kontakty nově zadané do karet v Anabixu
  • sledování statistik o odeslání, otevření e-mailů i prokliku na webové stránky

 

Více o tom, jak nastavit synchronizaci a propojení mezi těmito dvěma systémy, jsme probrali s Markétou v rámci webináře. Přístup k videu máte i vy! Podívejte se:

  • jak propojit seznamy a jednotlivé pole u kontaktů
  • jak probíhá synchronizace
  • jak filtrovat dle statistik
  • jak nastavit automatizaci na základě statistik

 

 

Ještě nemáte Anabix/SmartEmailing? Zkuste testovací verzi

CRM systém Anabix je vám k odzkoušení k dispozici na 30 dní zdarma (pro členy Smart Network na 60 dní zdarma). V rámci testovací verze můžete rovněž vyzkoušet i propojení se SmartEmailing. Sami tak uvidíte, jestli vám tato kombinace nástrojů vyhovuje.

Pokud máte dotazy k funkcím či spojení Anabixu a SmartEmailingu, posílejte je na stepan.musil@anabix.cz. Rád vám pomohu.

Bc. Štěpán Musil

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace