Jste dobří obchodníci? Buďte ještě lepší. Ne, buďte přímo excelentní

26.5.2016
Smart Network

Excelentní obchodník - tento název oboru na University of Applied Management je všeříkající a naprosto vystihující.

První a nejdůležitější věc je si uvědomit, že je to jen o vás, o tom ujasnit si vlastní postavení, určit si své cíle a dát jim obsah. Proto na začátku a konci studia vám bude sestavena osobnostní diagnostika psychologem, abyste viděli, jaký pokrok jste během roku udělali.

  • Víte, kdo jste vy. Víte, kdo je váš klient?
  • Umíte jej najít, správně oslovit, zaujmout, získat jeho pozornost, vyslechnout ho, znáte jeho přání a potřeby a umíte s ním správně komunikovat?
  • Víte, jak být k odlišení od konkurence?
  • Umíte vést obchodní jednání, včetně vyjednávání a zvládání námitek k uzavření dohody a průběhu obchodní spolupráce? Získáváte od klientů cenné reference a doporučení?
  • Pojí vás s klienty obchodní přátelství?

Pro vaši profesi jsou tyto dovednosti životní nezbytností a je třeba si je osvojit a trénovat. Osobní tréninky, týdenní supervize, neustálý a neomezený přístup k informacím jsou spolehlivou a účinnou metodou k získání a pěstování osobních a profesních návyků vynikajícího obchodníka.

To je přesně to, co vám tento obor dokáže nabídnout, ale hlavně vás to dokáže naučit používat. Celý obor je zaměřen tak, aby byl pro praxi maximálně uplatnitelný. Zde nedostanete titul za jméno, aniž byste si neosvojili dovednosti profesionálního obchodníka.

 

Jedinečná nabídka pro vás

POZOR! Vážení a milí obchodníci, profesionálové svých oborů. Na závěr jsme si pro vás připravili jedinečnou nabídku, která může být považována za takovou ochutnávku tohoto oboru. Nabízíme vám hodinový trénink s psychologem ZDARMA, na němž si můžete vybrat jedno ze tří témat, které vás nejvíce zajímá, které vám v obchodě dělá nejvíce vrásek na čele a jehož řešení by vám nejvíce pomohlo.

Tento trénink bude nahráván, sestříhán a záznam následně uveřejněn na našich stránkách. Hodnota tohoto tréninku je 3.500,- Kč, ale pro vás je zdarma, proto se neostýchejte nás kontaktovat na emailu info@uam.university.

Více článků z obchodního prostředí si můžete přečíst na našem webu www.psychologieprokazdeho.cz

Těšíme se na vás.

Alena Drábková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace