Kde umývá auto Gabriela Mrkvicová?

24.6.2020
Smart Network

 

KDE UMÝVÁ AUTO GABRIELA MRKVICOVÁ?

Mnozí z vás to jistě víte. Pokud stále tápete, bude vám dostatečnou nápovědou jméno Petr Horký. Věrný člen Podnikatelského klubu Smart Network založil před 6 lety MYJÓMI družstvo invalidů, které se začalo rozjíždět právě ručním mytím vozidel. I když dnes MYJÓMI nabízí i kompletační práce, šití betelných šátků nebo třeba pletení ponožek, myčka je stále výrazným bodem tohoto sociálního podniku, protože na jejím základě celá firma vznikla.

 

 IZ7_3464.jpg

Vy všichni jako členové Smart Network můžete v MYJÓMI uplatnit slevu 25 % na mycí programy a pick-up servis po Brně zdarma. Váš čtyřkolový miláček se tedy může umývat třeba v době, kdy se účastníte smarťácké ativity. Vybírat můžete z pěti programových balíčků. Dáváte-li přednost individuálnímu přístupu, můžete si mycí program poskládat podle svého. Záleží pak jen na Vás, jestli budete chtít jen základní oplach, mytí karoserie, případně pro své auto zvolíte komplexní péči včetně tepování interiéru, při kterém si naši pracovníci poradí i s vyčištěním stropu. Máte větší automobil? Nevadí! Umyjeme klidně i dodávku. Jednoduše řečeno, pokud Vaše auto projede našimi vraty, zvládneme to. Problémem není ani motocykl.

 

V poslední době se sice všichni vyrovnáváme s náročnou situací, zapříčiněnou koronavirem a i my jsme museli na přechodnou dobu naši ruční automyčku uzavřít. Nyní už jsou pro Vás naše brány otevřeny opět v plném rozsahu.

IZ7_3440.jpg

Chcete-li naši myčku vyzkoušet, je třeba se objednat u Jany Svobodové na telefonním čísle 777 278 705. Pak už se na Vás bude v domluvený čas těšit náš profesionální tým. Jsme Vám k dispozici každý všední den od 7:00 do 17:00 a naleznete nás na adrese Křižíkova 72; 612 00 Brno.
Další informace získáte na www.myjomikaru.cz nebo na FB stránce.

IZ7_3587.jpg

Na článku pro Smart Network pracovali: Mgr. Jan Bouma, Bc. Monika Trávníčková, fotografie Josef Černotík. Děkujeme!

Bc. Kateřina Sedláčková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace