M. Drábková: ZNAKOVÁ ŘEČ PRO PSY

13.12.2016
Smart Network

Člověk tráví se svým psem celé dny a v průměru se mu věnuje přibližně 6hod denně - někdo z nás více, někdo méně. Každý rok je to přibližně 2190 hodin = 91 dní = 3 měsíce. Může se stát, že pokud si navzájem se psem nerozumíme, trávíme čas zbytečně řešením překážek, problémů a komplikací.  Může to být neposlušnost, zlobení, tahání na vodítku, nerespektování našich dohod či nastavených hranic, nebezbečné situace každodenního života či i projev negativním chováním.

Přibližně 3 měsíce v roce trávíme zlobením se, nespokojeností, strachem, kontrolováním aktivit, které bychom nemuseli v našem životě mít. Dokážete si představit, že i tento čas může pro vás oba být příjemný, láskyplný a podložený respektem a důvěrou?

 

Je to váš

  • průvodce přirozenou komunikací se psem
  • deník společných úspěchů a pokroků
  • cesta k Vašemu vzájemnému porozumění

  

Stručně popsaná teorie umocněná praktickými cvičeními vám pomůže si osvojit základy komunikace s vašim psím partnerem. Vytvoříte si váš vlastní deník společných úspěchů.

 

Znaková řeč pro psy není klasickou naučnou knížkou, ale průvodcem a pomocníkem k objevení vašeho vlastního šťastného nastavení se psím miláčkem. Nikdy není pozdě začít nalézat nové věci, jejichž správým uplatněním můžete okamžitě pozorovat vlastní úspěchy.

 

Je určena pro mladé i starší, začínající i pokročilé. Pro štěňata i dospělé psy. 

 

Znaková řeč je komunikací beze slov. Zvířata ke komunikaci používají zvuky, ale také ji vyjadřují postoji, postavením a vnitřní energií. Je návodem jak jednoduše vyjádřit přání či požadavek tak, aby jej pes pochopil. Odhalí vám tajemství k vašemu lepšímu porozumění se psem. Sdílené informace jsou potvrzeny mými 17letými zkušenostmi, praxí s mnoha klienty a úspěšně fungují. Naučíte se jak správně vytvořit vlastní symbol znakové řeči, jasněji propojit přátelství se psem a vaše partnerství se pro vás i psa stane jednodušším a šťastnějším.

 

Správná komunikace vede ke

  • zlepšení partnerského vztahu se psem,
  • minimalizavání problému či nepříjemných situací,
  • oboustrannému pochopení a pochopení rolí,
  • snadnějšímu zvládání nových situací.

 

Tato knížka s praktickým cvičením je určena nejen vám, kteří přemýšlíte o novém psím přírustku do rodiny; máte štěňátko, které potřebuje výchovu; či pejska, se kterým se chcete naučit nové triky. Je také vhodná pro majitele čtyřnohých kamarádů, kteří chtějí zlepšit svou komunikaci se psy a zjednodušit své budoucí porozumění.

Z vlastní zkušenosti vím, že pes je velmi učenlivý tvor a každá nová hra nebo povel je prostředkem proti nudě a stereotypu. Z mnoha pozitivních ohlasů mých klientů vím, že převedení informací uvedených v knížce do praxe velmi pomáhá.

 

Nevěříte? Vyzkoušejte a staňte se těmi, kteří si navzájem rozumí. 

 

Cena 359 Kč. Vánoční prodej 289 Kč.

Knížku bez poštovného si můžete vyzvednout po dohodě  

  • v Brně - 16.12.2016
  • v Praze-Stodůlky - 17.12. nebo 18. 12. 2016

 

V případě zájmu pište na cloudlesslifecoach@gmail.com nebo volejte na 420 608 575 471 (smsky nejsou doručovány).

Více informací na www.cloudless-life.com.

Ing. Michaela Drábková, Ph.D.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace