MBI o sobě dává vědět čím dál hlasitěji. Nechte se pozvat do MBI.

11.11.2015
Smart Network

Proč se MBI zapojila právě do těchto akcí?

Často se setkávám s otázkou, proč se vlastně MBI profiluje jako společnost spojující finance a lifestyle. Lidé se prozatím nesetkávají se společnostmi, které propojují takto odlišné oblasti. My v MBI jsme hledali způsob, jak poskytnou klientům kromě finančních služeb i exkluzivní zážitky, zábavu i mezinárodní výhody. Jde nám o to, aby se klient s MBI také bavil a nechal se hýčkat exkluzivními nabídkami, které díky mezinárodnosti naší společnosti můžeme pro klienty zajistit.

Proč je vaše akce nazvaná jako event a proč právě spojení MBI, LINO Design a Ing. Arch. Radima Pacaka?

Eventy chápeme jako společenské akce, které nabízejí našim klientům nové žážitky, i informace, inspirativní prostředí i setkávání. Cílem je poznávat  klienty nejen po stránce financí, ale i osobní a společenské. Prvním naším eventem bylo setkání pro klienty, přátele a příznivce společností MBI, LINO Design a Ing. Arch. Radima Pacaka, které jsme společně zorganizovali v zajímavých prostorech showroomu společnosti LINO Design.

Hosté mohli navštívit prodejnu LINO Design s krásným nábytkem. Krátkou přednáškou každý z nás představil svoji společnost a důvod, proč jsme zrovna spolu začali spolupracovat. K přiblížení MBI jsme zde vytvořili MBI koutek ve stylu nového MBI Storu na Vídeňské. Příjemnou atmosféru podzimního podvečera skvěle doplnilo výborné víno, káva od partnera našeho MBI Passportu - společnosti Dobrý kafe a také raut od společnosti Be Fresh. Všechno výborně klaplo a určitě budeme v příštích měsících tímto směrem pokračovat dál. Malou ochutnávku z této akce najdete zde.

Další akce byla Zaplňme Srbskou. Proč právě tato akce?

V MBI jsme se rozhodli podporovat brněnské sportovce, především malé fotbalisty. Stali jsme se proto partnerem FC Zbrojovka i partnerem JMKFS. Jako partneři FC Zbrojovky jsme měli možnost se spolupodílet na akci Zaplňme Srbskou, jejíž plakáty úplně zaplavily Brno. Byla to skvělá sportovní akce, kde si každý návštěvník mohl vyzkoušet nejen řadu fotbalových disciplín a triků, ale také se setkat s tvářemi FC Zbrojovky, které se zúčastnily autogramiády i programu.

Já osobně jsem byla z této akce nadšená, užila jsem si fanzónu i celý zápas a to i z důvodu, že mám ke sportu velmi blízko. FC Zbrojovka se stala také našim partnerem v rámci MBI Passportu a pro majitele Passportu je zaměřena akce 1 1 ZDARMA. Na každé domácí utkání FC Zbrojovky získává majitel Passportu po jeho předložení na pokladně k jedné zakoupené vstupence  druhou vstupenku zdarma.

Na co se můžeme těšit s MBI dál? Máte v plánu nějakou akci v nejbližší době?

Právě začínáme plánovat další akci pro klienty MBI i veřejnost. Jedná se o Mikulášskou nadílku v MBI Storu. Těším se, že 4.12. odpoledne zaplníme společně MBI Store na Vídeňské. Připravujeme tvoření pro děti s vernisáží jejich obrazů, přičemž obrázky budou viset ve Storu až do nového roku a na výstavu bude každý v otevíracích hodinách Storu zván.

Dále samozřejmě nabídneme dětem veselé soutěže a přivítáme Mikuláše s andělským a čertovským doprovodem. Vrcholem akce bude právě zmíněná vernisáž. Pro všechny účastníky bude zajištěno malé občerstvení a věřím, že to bude příjemně strávené předvánoční odpoledne pro každého. Takže všechny už takto dopředu srdečně zveme.

Lada Šanderová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace