MBI Passport - vstupenka do světa výhod MBI

14.9.2015
Smart Network

MBI je spojením financí a lifestyle. MBI Passport je právě tím spojením. Není to slevová kartička ani žádný pas. JE to zhmotněná myšlenka našeho firemního motta "make money! while saving".


Proč "make money! while saving"? 

Firemní motto společnosti MBI je "make money! while saving"  - vydělávejte a přitom šetřete. Myšlenka, ze které konstrukce MBI Passportu vychází. MBI Passport přináší svému majiteli kromě řady lifestylových výhod i služby finančního poradenství MBI Storu. Současně však každé využití kvalifikovaného poradenského servisu i výhodnějších cen na vybrané lifestylové nabídky nabíjí MBI Passport svému majiteli ve formě cashbacku. Jak MBI Passport přesně funguje, představí každému naše video, které najdete na www.mbi.eu.

Co je MBI Passport a co nabízí?

MBI Pasport je v první řadě vstupenkou do MBI Storu. Přes MBI Passport získáváte jako jeho majitel vstup na všechny akce pořádáné v MBI Storu a samozřejmě i služby certifikovaných a zkušených PrivateBrokerů, kteří dokáží vylepšit Váš rodinný rozpočet. MBI Passport samozřejmě obsahuje i celou řadu výhod z oblasti lifestylu. Nosnou myšlenkou MBI Passportu je propojení financí a lifestylu, zajištění kompletní péče o klienta, a hlavně budování důvěry mezi MBI a našimi klienty.


Proč MBI Passport?

Když se naučíte využívat MBI Passport pravidelně, budete překvapeni pocitem exkluzivity, který zažijete u našich obchodních partnerů, a přitom se uleví i Vašemu rodinnému rozpočtu. Vezměte si třeba dovolenou. S MBI Passportem a cestováním s 365 máte po celý rok k dispozici jednoduchý online portál pro rezervaci hotelů, ve kterých jako majitel MBI Passportu platíte pouze polopenzi – nocleh máte zcela zdarma.

Díky začlenění karty mycentrope.com do MBI Passportu můžete získat 64 výhod a nabídek v Česku, na Slovensku, v Rakousku a Maďarsku. Najdete zde výhodné vstupenky, slevy na ubytování nebo na návštěvu v restauracích. A protože nás prostě baví bavit se, stala se MBI i partnerem nejvýznamnějších evropských festivalů – Sziget, Fridge, Balaton nebo Volt. Nechte se pozvat, protože vstupenky s MBI Passportem se zkrátka vyplatí.

V rámci MBI Passportu najdete i lokální výhody, speciálně pro Brňáky – např. zajímavá sleva pro nákup nábytku ve studiu Lino design, speciální ceny u IT servisu ITGOMAK nebo služby Jetlimousine. Opravdovým hitem letošního podzimu je partnerství s FC Zbrojovka Brno. Díky MBI Passportu můžete získat při zakoupení vstupenky na domácí utkání FC Zbrojovka Brno jednu vstupenku zdarma. Všechny aktuální výhody najdete na našem webu.

Jak a kde získáte svůj MBI Passport?

MBI Passport získáte pouze u PrivateBrokerů MBI, v MBI Storu nebo přímou aktivací na webu MBI. Aktivace je rychlá, bezpečná a zvládnete ji jedna dvě. Pokud by si někdo přece jen nebyl jistý nebo měl jakýkoli dotaz, jsou v MBI Storu na Vídeňské v Brně dispozici PrivateBrokeři, kteří rádi projdou veškeré kroky s každým, kdo bude mít zájem. Nechte se pozvat do MBI Storu nebo na www.mbi.eu.

V malém miniseriálu příštích článků bychom rádi všem představili jednotlivé výhody MBI Passportu a samozřejmě novinky, které MBI Passport přinese.

 

Lada Šanderová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace