Představení člena: Michal Korič - z řemeslníka realitní makléř

4.5.2022
Smart Network

Asi jako většina lidí jsem se v pubertě rozhodoval, čím chci být. Problém byl v tom, že jsem nevěděl čím chci být. Byl jsem dobrý sportovec a lákali mě počítače, ale od obou věcí mě odrazovali rodiče. Bohužel jsem si to nedokázal prosadit.


V té době se otevíral na škole nový obor „umělecký kovář“ a jelikož tam děda dělal školníka, tak jsem se rozhodl pro tento obor. I když jsem nevěděl, co to obnáší. Byl jsem naštěstí zručný, tak jsem se tomu oboru věnoval i po škole.
Poté jsem měl jít na vojnu, ale chtěl jsem se tomu vyhnout, protože jsem měl plno zakázek pro zahraniční klienty převážně z Rakouska a nechtěl jsem o to přijít.

Tak jsem se rozhodl jít na druhou školu, obor truhlář. A tento obor mně zaujal více než kovář a u toho jsem zůstal celých 13 let. Navázal jsem staré kontakty v Rakousku a díky tomu jsem mohl dělat nábytek pro zákazníky až na Floridě.


Pořád to ale nebylo naplnění mého snu a to pomáhat lidem a podnikat. Později jsem poznal svojí nynější ženu a ta mi ukázala cestu podnikání v systému MLM, konkrétně ve firmě AMWAY.
Zde jsem získal zkušenosti obchodníka a v tom jsem se naše svoje vysněné povolání. Nejen, že jsem podnikal, ale pomáhal jsem lidem (aspoň jsem to tak cítil). A to mne přivedlo k realitám.


Zde jsem zúročil veškeré své dovednosti jak řemeslné, tak i obchodnické z MLM.


Makléřem jsem od roku 2016. Tuto činnost jsem dělal jak s realitní kanceláří, tak i sám, kde jsem si založil vlastní značku NEMOVITOSTI Michal Korič Olomouc. V tuto chvíli využívám od roku 2020 brand RK Bez-Starosti.

pohoda v kanceláři.jpeg


Díky této spolupráci jsem se dostal i k zahraničním obchodům, jako je opět mé oblíbené Rakousko a Spojené arabské emiráty.


Můj největší úspěch bylo mít v nabídce vodní plochu za 150.000.000, - Kč, kdy jsem měl majitele i kupce. Nakonec se sice domluvilo mimo prodejní spolupráce, ale to je zas na dlouhé vyprávění.

 

Největší prodejní úspěch byl bytový dům za 70.000.000, - Kč v Praze. Od té doby hledám další spolupráce na developerských projektech. Rád pro ně tvořím marketing a chtěl bych se v tom zdokonalovat.

výloha.jpg


To mne také přivedlo ke klubu Smart Network, kde bych rád navázal zajímavé spolupráce z různých oborů. Posunul se díky tomu dál nebo právě naopak, pomohl někomu se posunout.


Věřím, že Podnikatelský klub Smart Network nabízí právě to, co každý podnikatel potřebuje. To jsou cenné kontakty, ze kterých můžeme čerpat inspiraci nebo najít vzájemnou spolupráci v této uspěchané době. Nic není cennějšího než mít komu zavolat a poradit se.

IMG_1285.jpg


Pomohlo mi také jezdit na různá školení, kde jsem získal informace a další cenné kontakty.


Hlavně vše v klidu a BEZ-STAROSTI

Michal Korič
Telefon: +420 722 533 689
E-mail: koric@bez-starosti.cz

Autor: Michal Korič

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace