Moderátorka na 1. socionickém setkání

28.12.2015
Smart Network

Co je Socionika?

Socionika je věda zabývající se rozdílnostmi ve vnímání světa lidmi. Každého člověka lze zařadit do jednoho z 16 socionických typů, a to dle jeho vnímání okolí. 

Každý den se setkáváme s mnoha lidmi. Jsme rozdílné povahy, a proto mezi námi vznikají různé reakce. Orientovat se v druhých lidech se stává stále důležitější.

Socionika pomáhá zlepšovat mezilidské vztahy, rozvíjet talent dětí a dospělých a toleranci k ostatním. Socionika se také uplatňuje při realizaci v práci a v utváření týmu a kolektivu.

 

1. socionické setkání

V Brně, Praze či Jihlavě je Socionika stále populárnější, a lidé se nejen nechávají rádi otypovat, ale také sami chtějí pronikat do světa Socioniky, a pochopit jednotlivé souvislosti i výhody. A právě tito lidé, skalní fanoušci Socioniky, se sešli 26. 11. 2015 v Brně na historicky PRVNÍM SOCIONICKÉM SETKÁNÍ.

Účastníků bylo přes 50 a každý z nich si jistě odnesl nové znalosti z tohoto světa. Na programu setkání byla nejdříve prezentace hlavních školitelů Martina Másilka a Filipa Vítka, a to o novinkách a vizích pro rok 2016, dále následovaly praktické ukázky jednotlivých socionických typů a hrálo se i divadlo ve "kvadrách". 

 

Jaká byla role moderátorky a networkerky?

Této role se ujala, s nadšením pro ni typickým, slečna Gabriela Mrkvicová, kterou mnozí znáte z podnikatelského klubu Smart Network

Role networkerky spočívala v propojování účastníků, koordinaci akce a poskytováním kontaktů před samotnou událostí. Moderátorskou roli zvládla taktéž na jedničku a dokonce se zapojila i do praktických ukázek socionických typů.

Pro ty z vás, kdo Socionice rozumíte, vám prozradíme, že je typ Hugo :-)

 

Reference od pořadatele Martina Másilka

" Děkuji za moderování a propojování networkingem na našem socionickým setkání. Gabi Mrkvicová to zvládla perfektně a s noblesou. Byla příjemná atmosféra a lidé se velmi dobře bavili. Díky." Martin Másilko, hlavní lektor Socioniky v České republice.

 

Ve fotogalerii pod článkem naleznete výběr jen několika málo fotografií z tohoto setkání. Pokud máte zájem, obsáhlejší album naleznete na facebookovém profilu Socioniky.

 

Pokud i vy chcete vyzkoušet služby networkerky na vaší akci, pak neváhejte, a kontaktujte slečnu Mrkvicovou:

tel.: 775 649 843
mail: mrkvicova@smart-network.cz

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace