Nové výrobky MYJÓMI družstva invalidů

24.1.2022
Smart Network

Logo_MYJOMI.jpg
Šátky, čepice, ponožky i další doplňky mohou získat nejen členové klubu Smart Network

Originální čepice, ale nově například i vaky na obuv z produkceIMG_0934.jpg MYJÓMI družstva invalidů už znají také někteří členové podnikatelského klubu Smart Network. Do budoucna by podobných výrobků mělo být více.
„Například pro HCA Czechia se u nás šily čepice s jejich firemním logem a přímo pro Smart Network šlo o ponožky, ale nově také o pytle na boty. Pro Smart výhledově počítáme i s dalšími výrobky z našich dílen, ale protože to má být překvapení pro členy, zatím nebudu konkrétnější,“ přiblížil předseda představenstva MYJÓMI družstva invalidů Petr Horký.  

Mezi produkty, které si již mezi zákazníky stačily získat značnou oblibu, patří certifikované Betelné šátky s nanofiltrem, přičemž z
 nepřeberného množství vzorů nabízených prostřednictvím e-shopu na www.betelnesatky.cz si vybere takřka každý. Objednat si je však možné rovněž šátek s individuálním motivem potisku na přání, jaký nebude mít nikdo další. Tuto variantu využívají nejen jednotliví

zákazníci, ale prostřednictvím obchodních zástupců MYJÓMI i firmy a další subjekty, které šátky kupříkladu s firemním logem, obrázkem nebo jinou grafikou využívají coby pozornost pro své zaměstnance či obchodní partnery. Betelné šátky je mimo barevně sladěných čepic,
které rovněž vzbudily pozornost zákazníků, možné doplnit iDSC00037_ok.JPG
stylovými nákrčníky z téhož materiálu.

E-prodej na jednom místě

Ponožkami z pletací dílny MYJÓMI s logem nebo obrázkem na přání se mohou vybavit nejenom pracovní, ale i jiné kolektivy, jako jsou například sportovci, myslivci, zahrádkáři nebo hasiči, přičemž cena se odvíjí od počtu vyrobených párů. Podniky si veškeré produkty mají možnost pořídit i formou náhradního plnění.  Z ponožek upletených podle autorských výtvarných návrhů vzniklých v MYJÓMI se dá vybírat prostřednictvím e-shopu na www.ponozkarna.eu, ponožky s individuálním vzorem pro firmy zajistí obchodní zástupci. Zaměstnanci pletací dílny za pomoci speciálních strojů zvládnou naIMG_1465.jpg ponožkách vyplést prakticky cokoliv, a to od obrázků po celé texty. Ponožky s většinovým podílem bavlny a bambusu vyhovují všem, kteří ocení kvalitní řemeslné zpracování, originalitu návrhu a vtip.  

Protože nabídka produktů vyráběných zdravotně znevýhodněnými zaměstnanci se stále rozšiřuje, nejde už jenom o Betelné šátky a ponožky, chystá se sjednocení prodeje přes e-shop.
„Plánujeme třeba i sportovní šátky, ne jenom Betelné s nanofiltrem, ale nyní musíme především změnit prodej na e-shopu, abychom všechny naše výrobky nabízeli na jednom místě. Až k tomu dojde, můžeme se zaměřit na další rozšiřování sortimentu,“ upřesnil Petr Horký.  

 

Autor: Lenka Mašová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace