O Smart Networku psali v novinách...

10.5.2016
Smart Network

Smart Network vznikl již v roce 2014 a od té doby prošel velkým rozvojem. Spustili jsme nový web, uspořádali přes 160 business akcí ve městech Brno, Jihlava, Praha a v začátcích také v Prostějově! Pořádali jsme pro členy i hosty také společenské události: 1. networkingový párty ples, Smart valentýnský workshop, oslavu 1. i 2. narozenin Smartu a mnoho dalších.

O Smart Networku a jeho akcích se psalo v průběhu roku 2014 také v novinách (konkrétně noviny NEW). Celkem bylo vytvořeno 12 článků. Výňatky ze 4 nejlepších článků se dočtete níže, a následně jsou vyfoceny a vloženy do fotogalerie tohoto článku.

 

Co bylo motivem pro budování Smart Networku?

(článek "GABRIELA MRKVICOVÁ - Jsem asi nejpilnější účastnice školení")

"Miluji nové lidi a nové věci. Kdykoli mám příležitost zjistit, co je nového ve světě podnikání, mám velký zájem u toho být. Je to vlastně můj životní styl být u všeho, co stojí za to. Proto jsme začali se Smart Network." říká zakladatelka Smartu Gabriela Mrkvicová.

3 základní principy klubu:

  • Princip švédského stolu - po každé business akci i dalších setkáváních se můžete potkat s těmi, kteří vás oslovili. Ti ostatní vás třeba osloví příště.
  • Princip kolektivního mládí - všichni se u nás a s námi rádi baví, na některých akcích dokonce i tančí.
  • Princip vzájemného respektu - každý máme své cíle a hodnoty. Proto se respektujeme a pomáháme si v oblastech, které nám jsou blízké.

 

V pomoci druhým vidíme smysl

(stejnojmenný článek)

Za dobu existence jsme podpořili již řadu nadací, neziskových organizací a také nadační fond. Všechny tyto organizace od nás dostávají roční členství s 90 % slevou. Věříme totiž v podporu společensky přínosných aktivit neziskových organizací zaměřených na pomoc těm, kteří ji potřebují.

Členem našeho klubu byla Modrá beruška podprující děti s autismem, Liga vozíčkářů pomáhající hendikepovaným skrze asistenční služby, podpořili jsme také Anabell zaměřující se na pomoc ženám s poruchami příjmu potravy.

(Pozn. v současnosti podporujeme Nadační fond Lepší vyhlídky, evropský nadační fond Sunrise, Myjómi družstvo invalidů, Slezskou diakonii)

 

Práci a zábavu lze snadno spojit

V průběhu roku 2014 Smart Network uspořádal několik kulturních akcí. V květnu byl uspořádán oběr v hotelu Barceló v Brně, kde s přítomnými poobědval i mistr etikety - Ladislav Špaček.  Každý účastník dostal knihu Business etiketa a také podpis od pana Špačka!

Následovala luxusní módní show Black & White pořádaná One PR agenturou. Akce byla moderována Jarem Slávikem a Gábinou Partyšovou.

Netradiční networking? V klubu Smart Network není nic nemožné... Networkingová loď byla exkluzivní plavba na parníku po brněnské přehradě doprovázená tance, hudbou, velkou zábavou a také s ohňostrojem v podání show Ignis Brunensis :-) Akce byla spolupořádána klubem Business for Breakfast Brno.

 

A jak probíhaly první narozeniny klubu Smart Network?

Na konci srpna 2014 se v brněnském AS Clubu děly velké věci. Smart Network slavil první narozeniny! Spousta skvělého jídla, sushi, dezerty a exkluzivní víno doplněné o zábavný program dělalo radost 130 hostům!

Druhé narozeniny Smartíček oslavil v srpnu roku 2015 a vzpomínky si můžete oživit ve fotogalerii na facebooku - odkaz ZDE!

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace