Objevte tajemství úspěšného budování obchodních vztahů v druhém rozhovoru Jiřího Rosteckého a Gabriely Mrkvicové!

Smart Network
15.6.2023
autor: Vanesa Illichmanová

Poslechněte si již druhý rozhovor s Jiřím Rosteckým a majitelkou klubu Smart Network Gabrielou Mrkvicovou. V tomto rozhovoru probírali především, jak si udržovat obchodní vztahy.

 

Jiří Rostecký je podnikatel a zakladatel největšího českého vzdělávacího webu MladýPodnikatel.cz. Má za sebou více než 1 000 videorozhovorů a výhru o nejlepší podcast o byznysu v ČR. Opakovaně byl nominován na prestižní ocenění Osobnost digitálního marketingu WebTOP100 a pravidelně se umísťuje i v soutěži Křišťálová Lupa.  Často je zván jako přednášející na prestižních vysokých školách, včetně Vysoké školy ekonomické (VŠE), a také pořádá akce určené pro podnikatele. 

 

ab6765630000ba8abd354ebac579d62d5a0e9d74.jpeg 

 

Již druhý rozhovor s Gabrielou Mrkvicovou, který vyšel, se zaměřuje na téma budování skutečně kvalitních obchodních kontaktů v rámci byznysu, přístupu k networkingu a využívání moderních technologií a sociálních sítí v tomto procesu.

 

Během rozhovoru Gabriela vysvětluje, co přesně je vztah a popisuje, jak je možné si tyto vztahy udržet dlouhodobě.

  Snímek obrazovky 2023-06-15 v 10.02.32.png

 

Tento rozhovor nabízí cenné rady a informace pro ty, kteří chtějí efektivněji rozvíjet své obchodní kontakty a využít moderní nástroje pro úspěch v byznysu.

 

Rozhovor najdete na SPOTIFY, APPLE PODCASTSGOOGLE PODCASTS. 

 

Více o Jiřím se můžete dozvědět na jeho LINKEDINU nebo FACEBOOKU.

 

Rozhovor byl natočen 17. 5. 2023.

 

 
sn_logo_export_Subtitle - White BG.png