Petr Špetlík představuje svoji novou službu

13.10.2017
Smart Network

Petr Špetlík je Privátním konciéřem a zařídí pro Vás takřka nemožné. Jedinou hranicí je legálnost a morálnost dané věci. Ať už potřebujete lístky na vyprodané představení či vyřídit stavební povolení, se vším Vám rád pomůže a převezme na sebe otěže Vašich problémů.

Dnes Vám představuje svoji novou službu neveřejných nabídek.

 230e203553b0.png

Popište nám, prosím, Vaši relativně novou službu neveřejné nabídky.

www.neverejne.com je prostředí určené pro investory, kde se mohou dostat k neveřejným informacím. Jsou zde možnosti pořídit firmu od 1,7 milionu až po společnost za 117 milionů Kč. Cílem myšlenky je, aby se široká veřejnost nedozvěděla o záměru majitele prodat svoji firmu. Na druhou stranu, aby investoři měli exkluzivní možnost najít firmu.

 

Kdo může s Vámi v této oblasti spolupracovat a zapojit se do nákupu a prodeje?

Spolupracovat se mnou mohou majitelé firem, kteří si chtějí odpočinout a nechtějí, aby zaměstnanci firmy a široká veřejnost věděla o záměru prodeje. Co se týká oblasti nákupu, čili vstupu na web, zde si partnery vybírám.

 

Jaký je obsah na www.neverejne.com41c1b4151639.jpg

Investor může narazit na umělecká díla, výzkumné expedice, malé firmy až po velké akciové společnosti. Velkou výhodou je, že informace zde uvedené jsou tajné a může tak investor získat jedinečné informace a možnosti. 

 

Kde jste získal inspiraci pro poskytování právě této služby?

Inspiraci jsem získal od jednoho majitele firmy, který jí chtěl prodat. Po několikátém setkání nám bylo jasné, že nás myšlenky posunuly jinam, než k prodeji firmy. Započal jsem tedy s tvorbou webu – respektive oslovil mého web tvůrce, zda je schopen tento web zpracovat.

Tomáš říkal, že není problém. Po několika týdnech byl web hotový. Obrátil jsem se na majitele firmy s tím, že máme hotový web. Bohužel jeho zápal pro tuto myšlenku již odpadl. Měl jsem tedy dvě možnosti: buď investici do www.neverejne.com odepsat nebo na tomto začít pracovat. Vzhledem k tomu, že vznikl tento článek tak jsem se rozhodl pro druhou možnost plnou nástrah a zkušeností. 

 

Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace