Představení člena: překladatelská agentura České překlady

Smart Network
17.4.2023
Autor: České překlady

Certifikovaných překladatelských agentur, jako je ta naše, je na celém světě zhruba jen 1 %. Patřit ke špičce v oboru není o štěstí ani o náhodě. V překladatelském vesmíru se pohybujeme téměř dvě desítky let. Naši firmu, kterou v roce 2004 založili olomoučtí překladatelé Václav Baláček a Lukáš Utíkal, tvoří z velké části lingvisté. Překládáme a tlumočíme pro celý svět ve více než 80 jazycích. Ročně to dělá přes 21 milionů slov a 700 odtlumočených hodin.

 

3-tym.jpg

Profesionální překladatelské a tlumočnické služby zajišťujeme ve všech oblastech lidského života a svou prací bouráme jazykové bariéry mezi lidmi. Troufneme si na náročná zadání, šibeniční termíny i netradiční požadavky. Využíváme nejmodernější technologie a progresivní pracovní postupy. Svou prací aktivně přispíváme k tomu, aby byl okolní svět pro všechny srozumitelnější, a při práci s jazyky se dlouhodobě snažíme být ostatním v oboru dobrým vzorem.

 

4-Olomouc.jpg

 

Našich služeb do dnešního dne využilo přes 23 tisíc zákazníků, z toho cca 17 tisíc firem. Denně pracujeme na tom, abychom v každé činnosti, kterou svým zákazníkům nabízíme, byli zárukou profesionality, spolehlivosti a kvality. Naše pobočky najdete v Praze, Brně, Plzni, Ostravě a Olomouci. Virtuálně nás pak můžete navštívit na webu ceskepreklady.cz.


V Podnikatelském klubu Smart Network nás již přes rok zastupují Zuzana Dvouletá a Monika Ehrmannová. Vážíme si toho, že můžeme být jeho součástí.

 

6-Zuzana Dvouleta.png

 

7-Monika Ehrmannova.png