Představení členky: Bc. Barbora Klang

10.2.2017
Smart Network

Členkou klubu jste se stala jako OSVČ. Víme, že pracujete pro společnost Oriflame. Proč zrovna tato značka, v čem je Oriflame výjimečný?

Málokdo ví, že je to přírodní kosmetika, která byla vyvinutá pro specifické potřeby skandinávských žen. V čem je to specifikum? Švédské ženy by na sebe nedaly kosmetický produkt, který by mohl mít druhotné či závadné účinky. Dnes se Oriflame ve Švédsku prodává v lékárnách.

Jsem s Oriflame, protože mě baví potkávat lidi, pomáhat jim šetřit čas, předávat své zkušenosti a dělat je šťastnějšími v malých věcech. Třeba to, že se líbí sami sobě. Že rozumí potřebám svého těla.

 

Do roka jsem získala manažerskou pozici

Jak dlouho pracujete v této společnosti?

Od 15 let. Mým vzorem byla moje máma, která v Oriflame působila v té době už 10 let.  Když jsem začínala, v roce 2004, spousta lidí říkalo, že už nejde uspět. Tvrdili, že trh už je přesycen.

Chtěla jsem jim dokázat, že to tak není. Do roka jsem získala manažerský titul. Při studiu jsem pak rozvíjela obchodní dovednosti, soft skills, udělala si kurz líčení a pomáhala mladým lidem, jako já, získat přivýdělek.

Když jsem dostudovala Pedagogickou Fakultu a viděla učitelský plat a neustálé papírování, které tato profese obnáší, tak jsem věděla, že zůstanu věrná své značce.

 

Vytvořila jste si již kolem sebe nějaký tým spolupracovníků? Pracujete pouze pro Brno nebo ve více městech ČR?

Mám tým po celé republice, ale aktivně nejvíc působím v Brně a okolí. Můj tým je různorodý, skládá se z prodejců a lídrů, které vedu. Zároveň má v týmu i velkou část samo odběratelů, kteří mají rádi naše výrobky, chtějí je mít dostupnější a za lepší ceny. I to umožňujeme.

 

Prozradíte nám, jaký máte nejoblíbenější produkt?

V poslední době je můj nejoblíbenější produkt sada pleťové péče NOVAGE Eccolagen. Zjednodušeně je to takový elixír mládí. Máme klinickými testy dokázáno, že redukuje vrásky o 33%. Ne, že bych to potřebovala. Ovšem z přednášek moc dobře vím, že 80% stáří pleti se dá ovlivnit právě denní rutinou. A taky si uvědomuji, že obličej je jediná partie těla, kterou nosíme vždy odhalenou.

Co byste doporučila podnikatelům a podnikatelkám v dnešní hektické době?

Doporučila bych jim, aby se podívali, kolik živin dávají svému tělu přes den a jestli mají čas na kvalitní jídlo. A pokud ne, aby zkusili naše proteinové tyčinky, chřestovou polévku do kanceláře či koktejl  Také máme kvalitní přírodní antioxidant astaxanthin (extrakt z mořské řasy), který se hodí pro lidi uspěchané, ve stresu a s nezdravými životními návyky.

 

Proč jste se stala členkou klubu SN?

Líbí se mi, že lidi ve Smartu na sobě pracují. Ačkoliv jsou špičkou ve svém oboru, investují do svého vzdělání, jsou na sebe přísní a nejsou pyšní. Obdivuji, že si udělají čas takhle ráno a účastní se snídaně s ostatními.

 

Bc. Barbora Klang

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace