Představení členky: Bc. Lada Hajzlerová, MBA - Someone, s. r. o.

18.1.2017
Smart Network

Čím se zabývá firma Someone, s. r. o.?

SOMEONE, s.r.o. se dlouhodobě věnuje marketingu na sociálních sítích. Hlavní specializací je zaměření na komunikaci na sociální síti Facebook. Jde o to, aby firmy uměly využívat plně tento nástroj pro rozvoj svého podnikání.

Dnes je to nejrychlejší a nejsnazší způsob komunikace se zákazníky. Všechny kampaně řešíme hodně individuálně a podle toho volíme i vhodnou strategii komunikace a tvorby obsahu. Největší důraz klademe na pochopení toho, kdo je náš klient. Cílem je poté vysvětlit klientovi, jak dané sociální sítě fungují a jaký mají potenciál pro využití v jeho podnikání.

 

Jaké jednotlivé služby nabízíte a s čím můžete pomoci podnikatelům z našeho klubu Smart Network?

Jde o dvě hlavní aktivity. První z nich je Facebook mentoring nebo mentoring obecně na sociálních sítích. Kde projdeme všechny možnosti, které se zde dají dělat, a hlavně jde také o praktickou část, kdy učíme klienty i technické věci, aby všechno zvládali ve své firmě i bez naší pomoci.

Ta druhá služba je postavená na tom, že za klienty sociální sítě spravujeme. Tvoříme obsah, grafické podklady a komunikujeme s fanoušky v zastoupení za vaší společnost. Firma nám zasílá potřebné dokumenty a podklady, nebo jdeme nafotit či natočit videa přímo do společnosti.

A jako doplňkovou aktivitu na sociálních sítích děláme soutěže, různé aplikace a tvoříme PPC kampaně.

Umíte také řídit marketing firmy, aniž by se o to její interní zaměstnanci museli starat?

Ano, je to tak. Již v minulosti jsme zjistili, že pouze kvalitní marketing na sociálních sítích nestačí. Když nemá firma dobře a vhodně nastavené marketingové aktivity, je to problém. Proto se někdy vracíme až na úplný základ marketingové strategie.

Jde o zhodnocení současného stavu a nastavení celkové marketingové offline a online strategie. V případě potřeby pomáháme s realizací nebo najdeme odborníky, kteří se dané problematice věnují.

 

Mimo řízení online a offline marketingu, pořádáte také školení pro ty, kteří se chtějí rozvíjet a zjistit novinky z oblasti marketingu?

V současnou chvíli školení nemáme vypsaná, vždy jde o zájem ze strany klientů. Ale máme nově vydaný ebook: Facebook pro podnikatele. Jde hlavně o praktické věci. Můžete ho používat jako takový manuál pro lidi ve svém týmu, pro někoho, kdo vaši stránku spravuje.

Hodně se setkáváme s tím, že nám klienti píší, že nemohou něco najít, nebo nevědí, jak s tím pracovat. Právě to byl impuls k tomu, abychom tento ebook dali do prodeje.

 

Komu jste například pomáhali s propagací? 

Pracujeme na kampaních pro kosmetické a kadeřnické salony, soukromé školy nebo e-shopy s různým druhem zboží. Hodně jsme zaměřeni na restaurace, kterých máme v současné době několik.

Těch oborů, které jsme dělali, ať už jako školení nebo kampaně je vážně hodně. Chce to individuální konzultaci, zda je produkt či služba pro sociální sítě vhodná či nikoli. Pokud ano, řešíme, které sociální sítě použít.

 

 

Reference na Vaši osobu/firmu (od současných klientů):

Pavel Sedláček

provozní restaurace Nekonečno

„Díky spolupráci s firmou SOMEONE mám kromě práce, také více času na sebe a své záliby. Vlastně zvládám pracovat i ve chvíli, kdy nepracuji… Nevěděl jsem, že mi někdo dokáže přinést čas. SOMEONE tohle umí. Klobouk dolů, palec nahoru a děkuji.“

 

prof. Ing. Karel Rais, CSc.

profesor VUT

„Milá Lado, jsem velice rád, že jsem s Vámi mohl spolupracovat při mé volební kampani do Senátu PČR. Chtěl bych Vám tímto poděkovat za rady a pomoc. Velmi si cením Vaší kreativity a nápadů, které jste mi přinesla. Byla to nezapomenutelná zkušenost. Děkuji.“

 

 

Bc. Lada Hajzlerová MBA - Someone, s.r.o.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace