Představení členky: Eva Kavková - Food of Love Club Restaurant

9.6.2017
Smart Network

Představte se nám, prosím, kdo je Eva Kavková a Food of Love?

Food of Love je celistvý koncept, který se na první pohled jeví jako restaurace s raw a veganskou stravou. Svou jedinečnost vyjadřujeme v každém detailu. Strava je u nás raw z kuchyně průkopnice raw stravy v Čechách a veganskou vařenou kuchyni máme požehnanou od ajurvédského kuchaře ze Srí Lanky.

Nadstavbu, kterou přinášíme, je právě v propojení všech aspektů, které dnešní moderní člověk hledá. Kdo se chce o sebe starat, rozumí tomu, že vše je propojené se vším a to zde najde.

Máme zde program pro podnikatele, kteří se chtějí scházet a tvořit v etice. Podnikáme zde zajímavé večery na různá témata, povídání se známými osobnostmi, či jen čistě inspirativním hostem. Propojujeme zde i nové směry vědomé práce a spolupráce, nazýváme tento program spiritualitou v podnikání.

 

Je to program pro ty, jež pochopili, že lze sjednotit práci a hobby v jedno. Vizionářkou a zakladatelkou podniku je Eva Kavková. Eva je podnikatelka a průkopnice živé stravy z pohledu, který by jste v kuchyni nehledali.

Jako žena moderní doby promlouvá právě tímto ženským způsobem - přes gastronomii k ostatním lidem, jež řeší své pravé poslání a jeho využití ve společnosti. Sama založila spoustu úspěšných firem a dala zrod první raw restauraci v Čechách.

Napsala knihu, kterou promlouvá o své filosofii a je spoluautorkou raw kuchařky. Dělá pravidelné semináře na téma naší celistvosti a v rámci osvěty v této oblasti dělá spoustu PR a aktivit. V neposlední řade stojí za konceptem ozdravné vesnice Jabloneček, která se v blízké době bude realizovat poblíž Mnichova Hradiště.

 

Proč jste si zvolila otevřít právě raw restauraci?

Potřebovala jsem prostor pro svou činnost a neměla to být kancelář. Restaurace v mém případě ukazuje vše, co přináším. Přes jídlo předávám ženským způsobem princip ženství, který je z velké části mou hlavní tématikou nejen v kurzech.

Přes restauraci také přichází možnost zjemnit dnešní uspěchanou dobu a pomoci podnikatelům najít klid v duši. Jsme v době, kdy lidé vyměňují peníze za smysl života, a já toto projevuji úplně ve všem, co dělám. Inspirovat můžeme jen příkladem. Toto je forma, kterou jsem uchopila své dary já, a věřím, že přes něco hmatatelné jako Nerudovka, se to podaří šířit dál.

 

Na co se tam můžeme těšit? V čem jste jiní, jedineční?

Máme jedinečný koncept, jsme JÍDLO LÁSKY. Žijeme to, co pravíme. Nabízíme přes jídlo uspokojení ducha. Ve zdravém sebe*vědomí předáváme ze sebe to nejlepší, co umíme. Dokonce tým je sestaven z průkopníků doby. Zavedla jsem formu velmi vědomého vedení firmy a každého zde vedu k vůdcovství. Toto od nás můžete očekávat, i když jsme také jen studenti života.

Připravujeme bio bedýnky, nové menu na léto, povídání s Jarou Duškem, atd.

 

Jsou v dohledné době nějaké akce, na které chcete zákazníky pozvat?

Máme jich každý týden několik. Asi nejlepší je stáhnout si naši mobilní aplikaci a sledovat, co každý týden chystáme, stejně tak jako naše menu.

 

Co ráda děláte ve volném čase?

Miluji přírodu, sport a cestování.

 

Jak dlouho jste členem klubu Smart Network a co vás do tohoto klubu přivedlo?

Jsem členem pár měsíců a přivedl mě do klubu kamarád. Děkuji mu.

Eva Kavková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu se mnou?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace