Představení členky: Lucie Buchwaldková, Patrioti MSK

30.3.2021
Smart Network

Co je předmětem Vaší činnosti?

Jsme tu pro ty, co budují firmy a organizace. Pomáháme posouvat moravskoslezské podnikatele. Každý měsíc pořádáme networkingovou nebo vzdělávací akci, jsme schopni domluvit jim individuální podnikatelský mentoring nebo je zapojit do mastermind skupin, kde sdílíme zkušenosti v rámci jednoho oboru. A samozřejmě mezi sebou všechny propojujeme. Jak už napovídá název, snažíme se tím vším zlepšit image Moravskoslezského kraje.

lucie-buchwaldkova.jpg

 

Jak dlouho se věnujete této činnosti?

Patrioty MSK mám na starosti skoro devět let. Na začátku nestálo něco velkého, spíš už mě přestalo bavit slýchávat, že v Moravskoslezském kraji je jen smog, nezaměstnanost a kriminalita. Ke mně se dostávaly velmi inspirativní příběhy a zajímaví lidé, o kterých se moc nemluvilo. Chtěla jsem je předávat dál.

 

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Atmosféra na našich akcích! Vedeme je v opravdu neformálním a uvolněném duchu. Ať už to jsou podnikatelské besedy nebo workshopy na různá témata, exkurze do firem nebo třeba speed networkingy. Kdybych měla vybrat jednu nejoblíbenější, byl by to červencový networkingový turnaj v beach volejbalu. Ten už má celkem tradici a vždycky se na něj přihlásí super lidi.

 

 13-Setkani-Patriotu-MSK_networking.jpg

Jak se mohou firmy zúčastnit Vašich akcí?

Každý může na jednu akci přijít zdarma. Neleníme ani teď a každý měsíc z našeho studia streamujeme online besedu. V únoru jsme se zaměřili na obchod a marketing, jeden z největších specialistů na měřitelnou komunikaci v Česku, Roman Frkous, odpovídal na otázky našich členů a podělil se o konkrétní příběhy, jak teď prodávat.

 

V březnu byl naším hostem Petr Hlaváček, který v Opavě vybudoval firmu dovážející své zboží do 53 zemí světa. Ročně generuje skoro desetimilionový obrat a na to všechno má jen dva a půl zaměstnance. Takže tématem bylo, jak vybudovat globální malou firmu. Kdo nechce přijít o další akce, měl by se přihlásit k odběru našeho newsletteru.

IMG_0031.JPG 

Proč jste se stala členem klubu Smart Network a co Vás do klubu přivedlo?

Základem mé práce je networking, takže klub Smart Network jsem si nemohla nechat ujít. Do klubu mě přivedla přímo Gabriela Mrkvicová, která se starala o networking na jedné naší akci.

 

Co byste poradila podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Aby se i v uspěchané době nezapomněli čas od času zastavit, pořádně se nadechnout a revidovat své plány. Můžou přijít na novou podnikatelskou cestu, kterou zatím přehlíželi. Pokud se pro ni rozhodnou a nebudou si jistí v kramflecích, moc rádi jim v Patriotech MSK pomůžeme. Dokážeme domluvit mentory i experty a vyřešit jejich problém na případové besedě.

IMG_6673.jpg 

 

Reference na Vaši firmu:

Patrioti MSK si v našem kraji vybudovali dobré jméno, a to především díky nadšení a pozitivní energii, kterou do svých aktivit vkládají. Dělají věci přirozeně a nejsou žádnou „na sílu“ vytvořenou skupinou. Členové táhnou za jeden provaz – to je asi největší přínos spolupráce, ten pocit sounáležitosti a toho, že nám jde o společnou věc, tedy o rozvoj Moravskoslezského kraje. Dalším přínosem je vzájemná informační podpora a propagace a mnoho příležitostí k navazování nových kontaktů a spoluprací.

— Tomáš Kolárik, ředitel MSID

 

 

Jan Valtr

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace